100 χιλιάδες εμφανίσεις σε 3 ημέρες η διαφήμιση της wind που γυρίστηκε στην Λακωνία !

 

Η διαφήμιση έχει κάνει θραύση με 105,475 εμφανίσεις στο youtube σε 3 μόλις ημέρες.  Ρίχνει 3 μπαλάκια στην διαφήμιση του Σέργιου που έχει 600 χιλιάδες εμφανίσεις σε διάστημα ενός μηνός. Χαρακτηριστικά και τα σχόλια των χρηστών του youtube που έχουν ξετρελαθεί με τον Σγούρδα που ρωτά τον Πρόεδρο,

“Τι σύστημα θα παίξουμε με όλους αυτούς ρε Πρόεδρε;”

“Πούλμαν” απαντά του Στέφανου

“To είχα παίξει πριν δέκα χρόνια. Νίκας, Μανίκας, Λιάς, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Βουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος…και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας”

Εκτός του Στέφανου διακρίνονται ο Σαράντος Κανελλάκης με την φιλαρμονική, Καρράς Νείλος, Σουκούλι Μάρτιν, Στυλιανάκος Γιάννης, Κουτρουβέλης Νίκος, Κακλαμάνος Βασίλης, Παπαναστασίου Κώστας, Μιλίτσης Κώστας, Βογιατζόγλου Γιώργος, Αγγελόπουλος Δημήτρης,  Κοτρώνιας ‘Αγγελος, Αντώνης Ρουμελιώτης φοιτητής του ΤΕΙ Μηχανικών Πληροφορικής καθώς και άλλοι.

Γυρίσματα έγιναν σε Κροκέες, Σκάλα, Δημοτικό Στάδιο Σκάλας, Ενωσιακό γήπεδο ΕΠΣ Λακωνίας, Γύθειο (Καράβι), Μανουσάκη (γήπεδο 5×5) με τον Στέφανο Σγούρδα να συμμετέχει καθώς και πολλοί ποδοσφαιριστές τοπικών πρωταθλημάτων της Λακωνίας από τον Πανγυθεατικό, την ‘Αμιλλα Αγίου Ιωάννη και άλλες ομάδες.

Αρκετοί θέλουν να γίνει και ταινία


sxolia2
sxolia

manossergios diafhmish