Ο Οτσόα … κοντά στον Ολυμπιακό !!!

O Oτσόα ήταν κοντά στον Ολυμπιακό.  Στα 22 χρόνια του τότε ο ήρωας του Μεξικού στον χθεσινό αγώνα με την Βραζιλία αναζητούσε το επόμενο βήμα στη καριέρα του. Το συμβόλαιό του με την Αμέρικα ολοκληρωνόταν κι έψαχνε να βρει κάποια Ευρωπαϊκή ομάδα.

Είναι δεδομένο ότι τότε έγιναν κάποιες επαφές. Γιατί δεν μπορεί έτσι στα ξαφνικά να δηλώνει ο παίκτης στην ιστοσελίδα “laaficion.com”: “Φυσικά και ξέρω το ενδιαφέρον. Είναι τιμή το ενδιαφέρον που εκφράζουν για μένα, επειδή είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα. Οι μάνατζέρ μου έχουν συζητήσει, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να πω κάτι. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη μεταγραφή κάνουν αυτό που πρέπει. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για μένα αφού θέλω να πάω και να παίξω στην Ευρώπη.Ανυπομονώ να κάνω αυτό το βήμα, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου, θα είναι ένας στόχος που θα έχω επιτύχει. Προσπαθούσα τα τελευταία χρόνια να πάω στην Ευρώπη, αλλά δεν τα κατάφερνα. Ελπίζω τώρα, το πότε βέβαια δεν το ξέρω, να τα καταφέρω“.

Τελικά οι συζητήσεις δεν είχαν αποτέλεσμα. Το καλοκαίρι το deal δεν έγινε κι ο Οτσόα συνέχισε τη καριέρα του στη Γαλλική Αζαξιό. Στα τρία χρόνια που έπαιξε μπάλα πήγε από το καλό στο… καλύτερο. Ακόμα και πέρσι που η ομάδα του υποβιβάστηκε ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης.

Θέλετε να μάθετε τότε ποιόν επέλεξε ο Ολυμπιακός κι ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τη θέση του τερματοφύλακα; Τον Φρανκο Κοστάντζο!  Ένα λάθος που διορθώθηκε αργότερα με την απόκτηση του Ρομπέρτο!

Πηγή : pamesports.gr