Σενάρια για Μίτσελ και εθνική Ισπανίας!

Ακόμη δεν πρόλαβε η εθνική Ισπανία να επιστρέψει από τη Βραζιλία και η «προπονητολογία» ξεκίνησε για τα καλά, με τον Μίτσελ να παρουσιάζεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. 

Άλλο ένα ματς έχει μείνει στην εθνική Ισπανίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας (εκείνο με την Αυστραλία) για να τελειώσει πρόωρα η διοργάνωση για εκείνη, όμως ήδη έχουν προκύψει διάφορα σενάρια για τον υποψήφιου αντικαταστάτη του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. 

Μεταξύ αυτών φέρεται να βρίσκεται και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, και μάλιστα θεωρείται από τους πιθανούς αντικαταστάτες του τωρινού προπονητή. 

Μάλιστα, η ιστοσελίδα bfmtv.com αναπαράγει δηλώσεις ρεπόρτερ της γαλλικής εφημερίδας «Equipe», Φρεντερίκ Ερμέλ, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «γίνεται πολλή κουβέντα για το πρόσωπο του Μίτσελ, του πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν προπονητή του Ολυμπιακού, με τον οποίον έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ντελ Μπόσκε». 

Δεν είναι λίγοι, πάντως, που πιστεύουν ότι οι φήμες για τον Μίτσελ θα αυξηθούν και το όνομα του Ισπανού προπονητή των Πειραιωτών θα βρίσκεται σχεδόν κάθε μέρα στα πρωτοσέλιδα της χώρας!  πηγή: sport-fm.gr