Συντονιστική Επιτροπή: «Kαλούμε την Σπάρτη να επικοινωνήσει για θέματα που αφορούν το μέλλον της» (Τρίτη 24 Iουνίου 17:21)

Η Συντονιστική Επιτροπή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση πριν λίγο: “Η Συντονιστική Επιτροπή των συλλόγων της Γ Εθνικής, αναφορικά με τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες περί επικείμενης αναδιάρθρωσης της κατηγορίας, επιθυμεί να δηλώσει ότι απορρίπτει οτιδήποτε άλλο κυοφορείται τον τελευταίο καιρό. Μια και μοναδική επίσημη πρόταση υπάρχει, αυτή που έχουμε επισήμως εδώ και 40 μέρες προτείνει στην ΕΠΟ και στην Πολιτεία και ως τώρα δεν έχουμε παρεκκλίνει ποτέ από τις θέσεις και το αρχικό μας πλάνο.

Οτιδήποτε άλλο διασπείρεται είναι απλά προϊόν παραπληροφόρησης και δηλώνουμε πλήρη άγνοια. Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος να υπερασπιζόμαστε το σχέδιο μας το οποίο θεωρούμε ότι προσφέρει ένα υγιές κι αξιόπιστο μέλλον για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και καλούμε όσους τυχόν έχουν άλλη γνώμη η μια άλλη πρόταση να την συζητήσουν μαζί μας, ώστε να βρεθεί η πλέον κατάλληλη και βιώσιμη λύση.

Τέλος, καλούμε τις παρακάτω ομάδες να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας για θέματα που αφορούν το μέλλον τους: Άγιος Θωμάς, Κάστωρ, Κεραυνός Θεσπρωτικού, ΑΟ Καρδίτσα, Μαχητής Τερψιθεας, Δόξα Πετρούσας, Κόρινθος, Μεσολόγγι, Ατρόμητος Αχαΐας, Ιαλυσός, Εορδαικός, Σπάρτη και Αίαντας Σύρου”.

 

Η είδηση κυκλοφόρησε για ΠΡΩΤΗ φορά σε site εκτός Λακωνίας στις 17:10 ….

Εναρξη μαθημάτων σε όσους επιθυμούν να μάθουν πως αναρτούν άρθρα

Μάθημα πρώτο: Αφού γράψεις το κείμενο, πριν δημοσιοποιήσεις το άρθρο, επιλέγεις την ώρα δημοσίευσης η οποία εμφανίζεται στο άρθρο και θα μπορεί να δει ο κάθε επισκέπτης της σελίδας σου. Μπορείς δηλαδή να αλλοιώσεις τα στοιχεία της είδησης, για παράδειγμα το αναρτείς πραγματικά την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 ώρα 19:30 και να φαίνεται στο άρθρο ότι η ώρα δημοσίευσης ήταν 8:30 το πρωϊ της ίδιας ημέρας ή ημέρες, εβδομάδες και χρόνια πριν εξαπατώντας ουσιαστικά τους επισκέπτες σου.

Μάθημα δεύτερο: ‘Οταν αναρτείς το άρθρο και στο facebook ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο αλλοιώνοντας την ώρα δημοσίευσης με αποτέλεσμα να γίνεσαι αντιληπτός από όλους.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας