Μια «ανάσα» από Μπράουν ο Ολυμπιακός (βίντεο)

Μπορεί ο Μάλκομ Ντιλέινι, που αποτελούσε τον πρώτο στόχο, να επέλεξε τα περισσότερα χρήματα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν, όπως σας είχε ενημερώσει το SentraGoal, έτοιμο το plan b, που ακούει στο όνομα Κάρλον Μπράουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι μια… ανάσα μακριά από τους «ερυθρόλευκους» και δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο (4/7) να πει το «ναι» στην πρόταση, που του έχει κατατεθεί.

Επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Χάποελ Τελ Αβίβ, ήταν να μεταγραφεί σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και σίγουρα αυτές τις προϋποθέσεις τις καλύπτει ο Ολυμπιακός.

Αυτή τη στιγμή, ο 25χρονος εξαιρετικός σουτέρ (πέρυσι είχε μέσο όρο 19,6 πόντους με 33,8% στα τρίποντα και 4,6 ασίστ στη Χάποελ Τελ Αβίβ), που αγωνίζεται κυρίως στη θέση «2», βρίσκεται στην Αμερική και με δεδομένη τη διαφορά της ώρας θα χρειαστεί λίγη ακόμη υπομονή από τους Πειραιώτες.

Επίσης ο Μπράουν είχε στα χέρια του πρόταση και από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι προτίμησε εκείνη των «ερυθρόλευκων» από το «στρατόπεδο» των οποίων – επαναλαμβάνουμε – εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ακόμη και αύριο να πει το «ναι».  πηγη: gazzetta.gr