Eνημερωθείτε για όλες τις μεταγραφές παγκοσμίως ανά κατηγορία (εφαρμογή)

Για άλλη μια χρονιά το gazzetta σας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο των μεταγραφών μέσω του Transfer Center! Mε ένα… κλικ μάθετε πρώτοι και σίγουρα τι «παίζεται» σε όλη την Ευρώπη! 

 

Το Mundial πλησιάζει στο τέλος του, όμως το ποδοσφαιρικό πάρτι σε όλο τον πλανήτη συνεχίζεται μέσω των μεταγραφών! Που θα πάει ο Σουάρεζ; Θα αλλάξει φανέλα ο Μπαλοτέλι; Ο Αλέξις Σάντσες αφήνει την Βαρκελώνη για που; Το θωρηκτό Φαλκάο μετά το Πριγκιπάτο που θα συνεχίσει; Πως θα κινηθούν μετά το Μουντιάλ Ρεάλ, Μπάρτσα, οι δύο του Μάντσεστερ, Τσέλσι, Μπάγερν και Παρί;

 

Τι θα κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης; Ποιον πήρε η Άουγκσμπουργκ και η ΚΠΡ ; Θα ενισχυθεί η Τσεζένα και η Εβιάν; Μην κουράζεστε… Οι απαντήσεις και φέτος με ένα κλικ! Το TRANSFER CENTER του gazzetta είναι ξανά εδώ για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά σε όλη την Ευρώπη! Από τον χορό των εκατομμυρίων μέχρι και τις μεταγραφές των λίγων χιλιάδων ευρώ!

 

Από τα πιο… καυτά ποδοσφαιρικά ονόματα του πλανήτη μέχρι αγνώστους που ζουν το… όνειρο. Ό,τι κινείται και ανακοινώνεται καθημερινά σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία. Αλλά και ηχηρές μεταγραφές από άλλα Ευρωπαϊκά club! Zήστε καθημερινά στους ρυθμούς των μεταγραφών με μια επίσκεψη στο transfer center του gazzeta!


πηγη: gazzetta.gr