Μεσσηνιακός: Άνοδο ζήτησε ο Παπαδόπουλος ! Μένει ο βασικός κορμός, “ΟΧΙ” σε Καλαμάτα για το γήπεδο…

Στη Μεσσηνιακή, πρωτεύουσα  βρίσκεται από χθες ο καλαματιανός επιχειρηματίας και, βασικός χρηματοδότης του Μεσσηνιακού Σταύρος Παπαδόπουλος!

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΑΤΣΕΙΚΑ: Από κει και πέρα, σήμερα το μεγάλο «αφεντικό» των πράσινων θα έχει πολύωρη σύσκεψη στη βίλα του στα Κατσέϊκα, με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Τσάκωνα, τον τεχνικό Έλβιο Μάννα (σ.σ. εάν δεν μεταβεί στο «μαρακανά» της Βραζιλίας για το μεγάλο τελικό της Κυριακής Αργεντινής-Γερμανίας)  και, τους στενούς συνεργάτες του από την διοίκηση Γιώργο Νταβουτιάν και Τάκη Στασινόπουλο, ώστε να μπουν επί τάπητος, όλα τα μετεγγραφικά θέματα, το νέο ρόστερ, γηπεδικό και, οι ακαδημίες, ενώ η προετοιμασία  αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου με τις οδηγίες του καλαματιανού γυμναστή Γιώργου Κατσούλη.

ΡΟΣΤΕΡ ΜΓΣ-ΑΝΟΔΟΣ: Παράλληλα, σύμφωνα με τις προθέσεις του Σταύρου Παπαδόπουλου, στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Μεσσηνίας, στόχος θα είναι ο πρωταθλητισμός, καθώς η καλαματιανή ομάδα θα στηριχθεί σε μια σειρά στελεχών της από το περσινό κορμό (σ.σ. Μπεγέτης, Χελάς, Αργυρόπουλος, Κουκούτσης, Μανωλόπουλος, Γαβράς, Μπαστακός, Πετρόγιαννης, Σπανός, Μερκούρης, Ζησιμάτος (θα δοθεί στον Α.Ο. Ασπρόχωμα), Κουρέας, Σταματελόπουλος, Μπιζίμης, Πουλάκος, και ο Κουλουράς) και, σε κάποια παιδιά από την ακαδημία.

ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ: Ο έμπειρος, καλαματιανός επιθετικός άσος Σταύρος Τσουλάκος , μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος βρίσκεται στον Καναδά και είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει τη νέα σεζόν και να αγωνισθεί σε κάποιο σύλλογο εθνικής κατηγορίας στο Τορόντο.

ΣΕΪΤΑΙ-ΔΑΝΕΙΚΟΙ: Στο μεταξύ, αποκτήθηκε πρόσφατα από το Μεσσηνιακό και ο ομογενής άσος Ανδρέας Σειτάϊ από την Δόξα Ν. Μανωλάδας, ενώ επέστρεψαν στο ΜΓΣ και οι Μανωλόπουλος, Δημόπουλος & Αρβανίτης που είχαν δοθεί πέρυσι “δανεικοί” σε διάφορες τοπικές ομάδες της ΕΠΣΜεσσηνίας.

ΓΗΠΕΔΙΚΟ-ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Τέλος, είναι πολύ πιθανόν τη νέα αγωνιστική περίοδο, το γήπεδο του Μεσσηνιακού να μην παραχωρηθεί από τους διοικούντες τον ΜΓΣ στη Καλαμάτα, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να επιβαρυνθεί και να καταστραφεί ο φυσικός χλοοτάπητας του γηπέδου, εάν χρησιμοποιούν  για προπονήσεις και για τα παιχνίδισα στα πρωταθλήματα που θα συμμετέχουν οι δυο ομάδες, καθώς επίσης εάν γυμνάζονται και οι μικροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας των πρασίνων.

πηγη: sportstonoto.gr