Συντονιστική Επιτροπή: Απορίες για το πού πάνε τα λεφτά!

Η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ’ Εθνικής εκφράζει την απορία της για το πού πάνε τα χρήματα που έχει λαμβάνειν η ΕΠΟ απ’ τα πρόστιμα μέσα στη σεζόν και «επιτίθεται» στον πρόεδρο της ΕΠΣΑ, κ. Δημητρίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μεταφέροντας αίτημα των ομάδων που μετέχουν στην κίνησή μας , θέλουμε να ρωτήσουμε την ΕΠΟ και τους κκ. Σαρρή και Τζανόπουλο, να μας πουν σε ποίo ταμείο αποθηκεύονται τα υψηλά πρόστιμα, επιπέδου σούπερ λίγκας, που εισπράχτηκαν μέσα στην τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Από τη στιγμή που η ΕΠΟ, έχει εγκαταλείψει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο – μέχρι που θα το τελειώσει οριστικά- και δεν αποδίδει στις ομάδες ούτε ένα ευρώ, ακόμα και σε αυτές που έχει συμφωνήσει για τις μετακινήσεις τους, καλό θα ήταν οι ερασιτεχνικές ομάδες να κάνουν ερώτημα στην ΟΥΕΦΑ, αν η ΕΠΟ δικαιωματικά θα πρέπει να αποδίδει ένα ορισμένο μέρος του ποσού που της αποδίδεται από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, σε αυτές.

Εμείς προτείνουμε το μεγαλύτερο μέρος των προστίμων που εισπράττει η ΕΠΟ, να τα επιστρέφει αναλογικά πίσω στις ομάδες, στο τέλος της περιόδου ανάλογα με τη βαθμολογική τους θέση. Η οικονομική βοήθεια των ερασιτεχνικών ομάδων αποτελεί καθήκον της ομοσπονδίας που απορρέει και από το ιδρυτικό καταστατικό της. Για το θέμα θα επανέρθουμε.

Κλείνοντας και αναμένοντας μέρα με τη μέρα τις ενέργειες της Πολιτείας, θα θέλαμε να αναφερθούμε στον πρόεδρο της ΕΠΣΑ, κ. Δημητρίου που φωνασκεί σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε μέσα ενημέρωσης, για το «κόψιμο» τριών διαιτητών της Ένωσής του, και να του υπευνθυμήσουμε, ότι δεν πράττει το ίδιο και για ένα πολύ πιο σημαντικό θέμα που αφορά πέντε ομάδες της Ένωσής του – μεταξύ αυτών και το Αιγάλεω , που υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τοπικό πρωτάθλημα- , καθώς θα παραμείνουν στη Γ΄ Εθνική, στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης που προτείνουμε.

Ρωτάμε, κύριε Δημητρίου που μετέχετε και στο ΔΣ της ΕΠΟ και από κει μπορείτε να κινήσετε τα νήματα, η καταστροφή πέντε ιστορικών ομάδων, είναι μηδαμινή για σας, μπροστά σε τρεις » κομμένους¨» διαιτητές ;