Ο Δημήτρης Νικόλαρος μιλά στο fly fm για τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Σπάρτη

Αναλυτικά όσα ακριβώς είπε ο  Δημήτρης Νικόλαρος στον Χάρη Βασιλάκο και στο Λακωνικό κοινό για τους παίκτες της Α.Ε. Σπάρτη:

 

Θέλω να αναφερώ κάτι σε μια ανακοίνωση που έβγαλαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Πιστεύω αυτό δεν εκπροσωπεί όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί οι περισσότεροι λείπουν και πιστεύω ότι αυτό ήταν λάθος των παικτών που έγινε, η ανακοίνωση γιατί

Πρώτα απ’όλα γιατί δεν το έβγαλαν στα ΜΜΕ της Λακωνίας,

Δεύτερον οι ποδοσφαιριστές είναι σχεδόν ξοφλημένοι όλοι.

Ερώτηση: Ξοφλημένοι τι εννοείται, ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Νικόλαρος:  ‘Οχι, όχι εξοφλημένοι οικονομικά μιλάω, εξοφλημένοι οικονομικά μιλάω, γιατί έχουν αναφέρει κάποια πράγματα, επομένως είναι δηλαδή όλοι σχεδόν εξοφλημένοι οικονομικά, για να μην παρεξηγηθούμε.

Οι παίκτες όλοι αυτοί είναι επαγγελματίες όπως αναφέρουν και μόνοι τους είτε είναι απο Γ’ Εθνική, είτε από Β’, είτε από Α’ Εθνική. ‘Επρεπε για εμένα να βγουν στο ραδιόφωνο και να ευχαριστήσουν πρώτα από όλα το κόσμο της Λακωνίας γιατί 1000-1200 άτομα εκτός έδρας εγώ εκτός από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δεν έχω ξαναδεί να ακολουθούν την ομάδα. Και τους στήριζαν σε όλα τα παιχνίδια, και στα μπαράζ και σε κάποια παιχνίδια συγκεκριμένα που άξιζε τον κόπο να έρθουν στο γήπεδο να τα δουν, και να τους στηρίξουν σε όλη την προσπάθειά τους. Επομένως έπρεπε να βγουν να τους ευχαριστήσουν και να ζητήσουν ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο αυτό που τους στήριξε και τους στηρίζει ακόμη στην προσπάθεια της ομάδας και μετά να βγουν να πουν ότι άλλο θέλουν, αλλά πρώτα στα ΜΜΕ της Λακωνίας που ακόμη και αυτά τους στηρίζουν.

Ερώτηση: Θεωρείτε δικαιολογημένη την αντίδρασή τους από την άποψη ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν ήξεραν τι θα γίνει με το μέλλον τους, δεν μπορούσαν να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες και συγκεκριμένα τι γίνεται με αυτό το πρόστιμο αυτό της Α.Ε.Σ. ;

Νικόλαρος:  Το πρόστιμο δεν ήρθε από εμένα, το πρόστιμο ήρθε από μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, ήρθε δηλαδή από αυτά που έγιναν, δηλαδή κόκκινες κάρτες των παικτών, κίτρινες κάρτες των παικτών, το μεγαλύτερο κομμάτι είναι από τις κόκκινες, και κίτρινες κάρτες που έφαγαν οι ποδοσφαιριστές, οι επαγγελματίες που υποτίθεται ότι έπρεπε να βοηθήσουν την ομάδα στα μπαράζ και για αυτό είχαν έρθει και στα μπαράζ αυτά απουσιάζαν, δηλαδή έφαγαν κόκκινες και κίτρινες κάρτες τις οποίες δηλαδή είναι εντάξει ήταν επειδή γνωρίζουμε από ποδόσφαιρο δεν έπρεπε για επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

 

Ερώτηση: Eντάξει, απλά πρέπει να τα πληρώσει και η ομάδα έτσι;

Νικόλαρος:  Ναι αυτό φυσικά είναι ευθύνη της ομάδας.

 

Ερώτηση: Moυ είπατε ότι οι παίκτες είναι πληρωμένοι, άρα διαψεύδεται ουσιαστικά τα σενάρια που κυκλοφορούν και τις φήμες.

Νικόλαρος:  Δεν νομίζω ότι λέει κάποιος ότι είναι απλήρωτος. ‘Ηδη ο κύριος έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα, τους έχει δώσει και πριμ στην πορεία για να βγει η ομάδα κατηγορία η οποία δεν βγήκε. ‘Εχει δώσει δηλαδή πάρα πολλά χρήματα για να βγει η ομάδα, αυτοί τα πήραν οι ποδοσφαιριστές, δηλαδή το μεγαλύτερο, σχεδόν όλα τα χρήματα, και η ομάδα δεν βγήκε, αυτός ο άνθρωπός τι έχει να πει δηλαδή, αν αυτοί λένε τώρα αυτή τη στιγμή αυτό το πράγμα που λένε, γιατί δεν μπορούν να φύγουν, γιατί είναι ένα μικρό ποσό το οποίο ο κύριος Γιαννακόπουλος θα το καλύψει, δεν υπάρχει θέμα πιστεύω, αλλά το θέμα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος έβαλε τα χρήματά του. Αυτός τι πρέπει να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές τώρα, που είχαν έρθει με την συμφωνία για να βγει η ομάδα κατηγορία. Καταλαβαίνετε τι γίνεται έτσι;

 

Ερώτηση: Με το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, θα περιοριστεί, θα διευρυνθεί αν πάμε Γ’ Εθνική;

Νικόλαρος:  Aυτό θέλω να διευκρινίσω, ότι σήμερα η αύριο το πολύ εφόσον ξέρουμε αν θα παίξουμε ή όχι Γ’ Εθνική ή τοπικό εκεί από εκεί και μετά θα ξέρουμε το μπάτζετ της ομάδας.

Και θα προσέξουμε να μην την πατήσουμε και του χρόνου δηλαδή με κάποιους ποδοσφαιριστές που είπαν ότι εγώ θα το πάρω το παιχνίδι αυτό, εγώ θα το κάνω αυτό, εγώ θα κάνω εκείνο, πάντα έβαζαν το εγώ τους μπροστά και απουσιάζαν από τα παιχνίδια των μπαράζ.