Αποκάλυψη για Ρόις

Λιγότερα τελικά θα κοστίσει η απόκτηση του Μάρκο Ρόις για όποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος φέρεται να απασχολεί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα.

Μόνο με 25 εκατ. ευρώ μπορεί να αποχωρήσει ο Μάρκο Ρόις από την Ντόρντμουντ, όπως προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης του Γερμανού μεσοεπιθετικού και αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Bild». 

Ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο έχουν εκδηλώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα, οι οποίες δίσταζαν να κινηθούν για να τον αποκτήσουν, αφού είχε γίνει γνωστό ότι η ενδεχόμενη μεταγραφή μπορεί να αγγίξει τα 35 εκατ. ευρώ. 

Μάλιστα, την είδηση έχει επιβεβαιώσει και ο διευθύνων σύμβουλος της… Μπάγερν Μονάχου, Καρλ – Χάινς Ρουμενίγκε, ο οποίος τόνισε ότι «είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος παίκτης κοστίζει 25 εκατ. ευρώ». 

Ο 25χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 και, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι συζητήσεις του με την Μπορούσια για την επέκτασή του δεν προχώρησαν, αφού ήθελε να φύγει νωρίτερα για κάποια άλλη ομάδα.   πηγη: sport-fm.gr