Δηλώσεις Σωτήρη Πουλικόγιαννη

O Σωτήρης Πουλικόγιαννης, μέλος της ΕΠΣ Λακωνίας και ένας από τους ιδρυτές του Αθλητικού Συλλόγου Αθλημάτων Άμμου Μάνη μιλά στο isports.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

 

Eρώτηση: Είσαστε ένας από τους αφανείς ήρωες αυτής της επιτυχίας. Πείτε μας πως ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια. Πως αισθάνεστε μετά την κατάκτηση του τίτλου;  

Πουλικόγιαννης: Η προσπάθεια μας αυτή που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας 2014 στο beach soccer είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μιας ομάδας ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ειδικότερα. Πριν από 18 μήνες περίπου η Ε.Π.Ο. ανακοίνωσε την δημιουργία πρωταθλήματος υπό την αιγίδα της και αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα σύλλογο στο Γύθειο που να καλλιεργεί τα καλοκαιρινά σπορ με πρώτο το ποδόσφαιρο άμμου. Ο σωστός προγραμματισμός καθ’όλο αυτό το διάστημα και η δημιουργία ενός πολύ καλού γηπέδου οδήγησε στη δεύτερη θέση πέρυσι και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος εφέτος. Είναι φυσικό να είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού οι κόποι μας απέδωσαν πάνω από αυτό που περιμέναμε και ήδη αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά όπου θα εκπροσωπήσουμε ως πρωταθλητές την Ελλάδα στο Winner’s cup , το champion’s league δηλαδή του ποδοσφαίρου στη άμμο.

 

Ερώτηση:  Πείτε μας λίγα λόγια για την διοργάνωση του final four στην Κάτω Αχαϊα.

Πουλικόγιαννης: Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή οργανωτικά, σε ένα ωραίο γήπεδο που βρίσκεται σε έναν υπέροχο χώρο στην παραλία της Κάτω Αχαϊας. Ελπίζουμε και εμείς του χρόνου με τη βοήθεια των τοπικών φορέων να διοργανώσουμε την τελική φάση του πρωταθλήματος ή του κυπέλλου. Όπως είδατε η ζωντανή μετάδωση των αγώνων διαφημίζει και προβάλει την περιοχή όπου διεξάγονται.

απονομη1

απονομη15 απονομη14