Ανάλυση αγώνων Πρέμιερ Λιγκ Κυριακής 17 Αυγούστου

Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

premier1

Δεύτερη μέρα για την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με 2 παιχνίδια. Η αρχή θα γίνει στο Anfield όπου θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» της «νέας» Λίβερπουλ κόντρα στην Σαουθάμπτον και στις 18:00 έχουμε την «έξοδο» της πρωταθλήτριας Σίτι μέσα στο St” James Park.

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον

Εκκίνηση στην κούρσα για τον τίτλο κάνει η Λίβερπουλ απόψε, με αντίπαλο την Σαουθάμπτον στο Anfield (45.276). O αγώνας γίνεται στις 15:30 και μεταδίδεται ζωντανά από το OTE Sports 1.

17/8 Premier League: Η μετά   Σουάρεζ εποχήΝέα σεζόν, νέα εποχή για την ομάδα του Μερσεσάιντ, καθώς το όνομα Λουίς Σουάρεζ, δεν υπάρχει πλέον στο ρόστερ των «κόκκινων». Με τη φυγή του όμως ήρθαν στα ταμεία της ομάδας 90Μ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλά να είναι τα νέα πρόσωπα που έφτασαν στο Λίβερπουλ. 3 παίχτες μάλιστα, αποκτήθηκαν από την σημερινή της αντίπαλο (ΛαλάναΛάμπερτΛόβρεν). Μεγάλο το στοίχημα για τον Ρότζερς, για το πως θα μπορέσει να ενσωματώσει του «καινούριους» μαζί με τους «παλιούς» για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Στα φιλικά προετοιμασίας, είχε καλή παρουσία τόσο στο International Champions Cup, όσο και στην 4άρα κόντρα στην Ντόρτμουντ το περασμένο Σάββατο. Το πρέσινγκ ψηλά και οι γρήγορες μεταβιβάσεις θα είναι και φέτος το στοιχείο που θα χαρακτηρίζει την Λίβερπουλ. Ο Λαλάνα είναι τραυματίας και το ντεμπούτο του αργεί ακόμα, ενώ και ο νεαποκτηθής Μάρκοβιτς δίνεται αμφίβολος για το αποψινό ματς. Σίγουρα θα ξεκινήσει βασικός ο Λόβρεν (σκόραρε και κατά της Ντόρτμουντ), ενώ η απουσία του Σουάρεζ, προς το παρόν θα καλυφθεί εκ των έσω, με τους Στάριτζ – Στέρλινγκ – Κουτίνιο στην κορυφή.

Απουσίες: Λαλάνα (Μ), Μάρκοβιτς(;) (Μ), Άγγερ(;) (Α), Φλάναγκαν(;) (Α)

17/8 Premier League: Η μετά   Σουάρεζ εποχήΠέρυσι ήταν εντυπωσιακή και τερμάτισε στην 8η θέση. Το καλοκαίρι όμως έχασε τον προπονητής της και 5 από τους βασικούς της περσινής πορείας. Μεγάλο ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστεί φέτος, με τον Κούμαν στον πάγκο. Έστω και λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος απέκτησε τους Ταιντέρ και Λόνγκ που θα βοηθήσουν πολύ μεσοεπιθετικά. Σημαντικές προσθήκες και οι Τάντιτς και Πελέ, ενώ ο Φόστερ θα αποτελέσει την εγγύηση κάτω από τα γκολπόστ. Στα φιλικά που έδωσε μέσα στο καλοκαίρι πέτυχε 3 νίκες, ενώ ηττήθηκε στο τελευταίο δυνατό τεστ κόντρα στην Λεβερκούζεν.

Στο αποψινό ματς ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν όλοι οι νεαποκτηθής. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ήρθαν για να καλύψουν, άμεσα τις βασικές μονάδες που αποχώρησαν. Εκτός παραμένει ακόμα ο Ροντρίγκεζ, από τον τραυματισμό που είχε από πέρυσι (ρήξη χιαστών), ενώ ερωτηματικό παραμένει η φυσική κατάσταση του Σνεϊντερλέν, που ενσωματώθηκε στην αποστολή αργότερα (λόγω Μουντιάλ) και έχει χάσει μεγάλο μέρος των προπονήσεων.

Απουσίες: Ροντρίγκεζ (Ε), Σνεϊντερλέν(;) (Μ)

Εκτίμηση: Μεγάλος γρίφος το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μιλάμε για 2 «καινούριες» ομάδες, με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση τους. Φυσικά τον πρώτο λόγο έχει η Λίβερπουλ, αλλά δεν έχει αξία ο άσσος του 1.38. Μια επιλογή θα ήταν το over 2.5, αλλά δίνεται χαμηλά και αυτό, οπότε καλύτερα να περιμένουμε να παρατηρήσουμε τις ομάδες στο γήπεδο. No bet!

Παίξε τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα και 50€ Bonus

To ματς που κλείνει την 2η μέρα της 1ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, είναι αυτό ανάμεσα στηνΝιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο αγώνας γίνεται στο St James΄Park (52.405) στις 18:00 και μεταδίδεται ζωντανά από το OTE Sports 1.

17/8 Premier League: Η μετά   Σουάρεζ εποχήΣε συνέχεια του περσινού καλοκαιριού, ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση κάποιων παιχτών. Την φυγή του Ντεμπισί, ακολούθησε ο ερχομός του Γιάανματ, που πρόκειται να καλύψει επάξια το δεξί άκρο της άμυνας. Στο χώρο του κέντρου, σημαντικές είναι οι αποκτήσεις των Καμπελά και Ντε Γιονκ, ενώ στην επίθεση οΡιβιέρ που αποκτήθηκε από τη Μονακό, είναι πάρα πολύ καλός. Στη διάρκεια της προετοιμασίας της, είχε καλή παρουσία στα 7 φιλικά που έδωσε (4Ν-1-2Η) και κρατά την καλή εμφάνιση και το 3-1 κόντρα στην Σάλκε (Ριβιέρ, Καμπελά, Άαρονς τα γκολ).

Στο αποψινό ματς, θα ντεμπουτάρουν και οι 4 παίχτες που προαναφέραμε. Ο Ριβιέρ θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, με τους Σισοκό και Καμπελά να τον πλαισιώνουν από τα άκρα και τον Ντε Γιονκ να έχει ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον επιθετικό. Ο Σισέ είναι τραυματίας και δε θα είναι στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου. Ακόμα εκτός παραμένει και ο Σαντόν και τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Κόλμπακ (απόκτημα από τη Σάντερλαντ).

Απουσίες: Σισέ (Ε), Σαντόν (Α), Τέιλορ (Α), Γκουφράν(;) (Μ)

17/8 Premier League: Η μετά   Σουάρεζ εποχήΠρεμιέρα για την πρωταθλήτρια Σίτι, σε ένα γήπεδο που μετράει 3 νίκες σε ισάριθμες «εξόδους» τα τελευταία χρόνια. Τα απολύτως απαραίτητα «ψώνισε» το καλοκαίρι η Σίτι, λόγω και της ποινής του Financial Fair Play της Uefa. Πήρε τον Φερνάντο, έναν μέσο με αμυντικούς προσανατολισμούς, για να κάνει τη «βρώμικη» δουλειά που δεν έκαναν οι Τουρέ και Φερναντίνιο. Πήρε τον Μανγκαλά, ένα σέντερ μπακ εγνωσμένης αξίας, για να σταθεί δίπλα στον Κομπανί. Τέλος, πήρε και τον Καμπαγιέρο, για να «αγχωθεί» λίγο ο Χαρτ και να βελτιώσει την απόδοση του.

Παρ όλα αυτά, ήταν απογοητευτική στα φιλικά για το International Champions Cup και αποκαρδιωτική στον τελικό με την Άρσεναλ για το Σούπερ Καπ, όπου ηττήθηκε με 0-3. Μοναδικό της άλλοθι, το γεγονός ότι είχε αρκετούς παίχτες στο Μουντιάλ, που έχασαν μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Το «πείραμα» Καμπαγέρο απέτυχε στον τελικό και στα γκολπόστ επιστρέφει ο Χαρτ. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Φερναντίνιο αντί του Φερνάντο (αγωνίστηκε κόντρα στην Άρσεναλ), ενώ στην κορυφή αντί του Τζέκο θα προτιμηθεί ο Αγκουέρο.

Απουσίες: Νεγρέδο (Ε)

Εκτίμηση: Η μέχρι τώρα εικόνα της Σίτι δεν ήταν καλή, αλλά πλέον μιλάμε για το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος. Στην προσπάθεια της να διατηρήσει τα κεκτημένα, πρέπει να ξεκινήσει με νίκη, σε μια έδρα που αν μη τι άλλο, «της πάει». Το διπλό του 1.67, μπορεί να μπει σαν στήριγμα σε κάποια τριάδα, ενώ για μεγαλύτερες αποδόσεις, υπάρχει και το διπλό από ημίχρονο (@2.37).

Betover7

πηγη: foxbet.gr