Το προκλητικό μπλουζάκι των φίλων της Γιουνάιτεντ (φωτογραφία)

Να ρίξουν αλάτι στις πληγές των οπαδών της Λίβερπουλ έσπευσαν με την έναρξη της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ οι ομολόγοι τους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα  σπέσιαλ …μπλουζάκι που κατασκεύασαν να διατίθεται ήδη στο εμπόριο.

Το εν λόγω προϊόν που κοστίζει μόλις οκτώ στερλίνες έχει επάνω τη φωτογραφία του κάπτεν των «κόκκινων» Στίβεν Τζέραρντ και το μήνυμα «έχετε ποτέ γλιστρήσει ή πέσει στη δουλειά σας;».

Φυσικά η όλη … δημιουργία έχει να κάνει με το …θρυλικό επεισόδιο της μοιραίας για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού πτώσης του Τζέραρντ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου του ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι στο «Άνφιλντ» την οποία αξιοποίησε ο Ντεμπά Μπα και έδωσε τη νίκη 2-0 στους φιλοξενούμενους και γκρέμισε την Λίβερπουλ από την πρώτη θέση της βαθμολογίας λίγο πριν από το φινάλε της δραματικής κούρσας για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ που τελικά πήγε στην Μάντσεστερ Σίτι.

1408190146402 wps 2 Football Manchester Unite

Το μπλουζάκι που ήταν στους πάγκους των μικροπωλητών έξω από το «Ολντ Τράφορντ» σήμερα έχει επίσης και κάτι ακόμα εξίσου …ευφυές. Τον τίτλο  «S γραμμής βοήθειας Τζέραρντ» και τον αριθμό ‘051 02 02 02’ που είναι συνδυασμός που παλιού κωδικού της περιοχής του Λίβερπουλ καθώς και το τελικού σκορ σ’ εκείνο το ματς (0-2).

Αν και ελάχιστοι μπορούν να αμφισβητήσουν την ευρηματικότητα της δημιουργίας αυτής λίγοι από τους φίλους της Γιουνάιτεντ μπόρεσαν σήμερα τουλάχιστον να την απολαύσουν όσο θα ήθελαν μετά την ήττα σοκ 1-2 της ομάδας τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εντός έδρας από την Σουόνσι.