Παίρνει Ντιόπ ο Ολυμπιακός! Το απίστευτο ντόμινο τριών μεταγραφών.

Προφανώς από την στιγμή που γινόταν γνωστό πως ο Σάμαρης ταξίδευε για την μεταγραφή του στην Μπενφίκα η πρώτη ερώτηση θα ήταν «αν θα υπάρξει μεταγραφή στην θέση του».Από τον Ολυμπιακό το μόνο που έλεγαν ήταν πως «ό,τι πει ο προπονητής». Φαίνεται πάντως οι εξελίξεις είχαν τρέξει τις προηγούμενες ώρες.

Γιατί σχεδόν αμέσως οι Ισπανοί αποκάλυπταν πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πάπε Ντιόπ της Λεβάντε.

Ναι, τον 28χρονο μέσο για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία στην αρχή του καλοκαιριού. Τι ανέφεραν οι πληροφορίες από την Ισπανία; Αρχικά πως ο Ολυμπιακός είναι σε όλα «ok» με τον παίκτη ο οποίος μάλιστα χθες επανέλαβε στους διοικούντες την Λεβάντε ότι θέλει να φύγει από τον σύλλογο!

Η ρήτρα είναι στα 2 εκατ. ευρώ και κάπου εκεί τα βρήκαν οι δύο πλευρές, με την μεταγραφή να θεωρείται σίγουρη και τον παίκτη να έρχεται στην Ελλάδα (λογικά την Παρασκευή) για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα!

Το ντόμινο

Μάλιστα είχαν και μια άλλη πληροφορία. Πως οι άνθρωποι που είχαν εμπλακεί στην μεταγραφή του Σάμαρη είναι μέσα και σε αυτήν του Πέρες αλλά και σε αυτήν του Ντιόπ. Δηλαδή πως… έβαλαν το χεράκι τους να πάει ο Πέρες από την Μπενφίκα στην Βαλένθια (είναι πολύ κοντά στο να κλείσει), ο Σάμαρης στην Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός να πάρει τον Ντιόπ από την Λεβάντε!

Οι ίδιοι άνθρωποι έλεγαν πως το deal είναι σχεδόν τελειωμένο. Από πλευράς «ερυθρολεύκων» δεν διέρρεε το παραμικρό. Ούτε για το αν επιβεβαιώνουν, ούτε γενικά για κάποιο όνομα.