Ελπιδοφόρα επανεμφάνιση Λαζαρίδη σε τουρνουά της Τσεχίας

Επιστροφή για τον Γιώργο Λαζαρίδη από το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Brno cup, που διεξήχθη στην πόλη του Brno στηΤσεχία από 22 έως 24 Αυγούστου.

Ηταν η πρώτη του συμμετοχή σε τουρνουά, μετά από καιρό αποχής, με την γνωστή περιπέτεια της υγείας του.
Στο μονό, σημείωσε νίκη στον πρώτο αγώνα επί Τσέχου αθλητή, ενώ στον δεύτερο αγώνα στα προημιτελικά, έχασε από Σλοβάκο (νούμερο ένα στο ταμπλό).
Στο διπλό, με παρτενέρ του τον Έλληνα αθλητή Στέφανο Διαμαντή, νικήσαν στον πρώτο αγώνα ζευγάρι Τσέχων, ενώ στον ημιτελικό γνώρισαν την ήττα μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, από Τσέχο και Γερμανό

.
Για πρώτο τουρνουά μετά από καιρό η παρουσία του καλαματιανού αθλητή ήταν αρκετά καλή, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Η προετοιμασία του θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, με τον προπονητή του Ανδρέα Νίκα στο γήπεδο τένις ΑμεΑ του Δ.Καλαματας, και την γυμνάστριά του Χριστίνα Πανατζοπούλου. Ταυτόχρονα θα υπάρχει και παρακολούθηση από τους θεράποντες γιατρούς του για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων.

Η πλήρη αποκατάσταση της υγείας του και η προπονητική του βελτίωση θα κρίνει και την συμμετοχή του το επόμενο διάστημα σε τουρνουά.

Με πιθανή συμμετοχή στα τουρνουά: 9-12 Οκτωβρίου στο Como Ιταλία, 23-26 Οκτωβρίου Μόσχα, 29/10-2/11 Σιόν Ελβετία και 26-30 Νοεμβρίου Πράγα, Τσεχία.

Πηγή: eleftheriaonline.gr/notosport