Αναλύσεις και προτάσεις αγώνων Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου Τσάμπιονς Λιγκ

Σχόλιο isports.gr: Λεβερκούζεν και μετά όλα τα υπόλοιπα. Η άμυνα της Μονακό είναι πολύ δύσκολο να μην δεχτεί γκολ από την Λεβερκούζεν.  Πιθανότατα περισσότερα από ένα.  Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να βελτιώσει την ψυχολογία των οπαδών συνεπώς θα βρέξει λογικά στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Από σήμερα για αύριο το 2πλο της Παρί Σεν Ζερμέν και ο άσσος της Τσέλσι από ημίχρονο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παρολί.  Καλή επιτυχία

Aπόδοση τετράδας στον ΟΠΑΠ 8.14 Ρεάλ 1 ημίχρονο/1 τελικό, Λεβερκούζεν 2πλο, Τσέλσι 1 ημίχρονο/1 τελικό και Παρί Σεν Ζερμέν 2πλο

 

Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης

Πρώτη αγωνιστική για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο Ολυμπιακός για τον 1ο όμιλο, υποδέχεται στο Στάδιο Καραϊσκάκης (33.296) την περσινή φιναλίστ, Ατλέτικο Μαδρίτης. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2 (21:45).

16/9 Champions League: Ολυμπιακός   Ατλέτικο ΜαδρίτηςΤρεις επίσημους αγώνες έχει δώσει η ομάδα του Ολυμπιακού έως τώρα, με απολογισμό 2Ν-1Ι-0Η (7-2 τέρματα). Το Σάββατο επικράτησε εύκολα εντός έδρας του ΟΦΗ, με 3-0. Η ομάδα του Μίτσελ παρατάχθηκε με αλλαγές, αλλά μόλις στο 3′, άνοιξε το σκορ με το αυτογκόλ του Αντελέγε. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, οΝτουρμάζ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων (44′). Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, στο 54′. Στην συνέχεια, ο Μίτσελ έκανε αλλαγές περνώντας στον αγώνα τους Μήτρογλου, Μπενίτεζ και Μπουχαλάκη, με τα υπόλοιπα λεπτά να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο αγώνας κόντρα στην Ατλέτικο έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον τερματοφύλακα του ΟλυμπιακούΡομπέρτο, ο οποίος ξεκίνησε από τα παιδικά τμήματα της ομάδας και συνολικά πέρασε 15 χρόνια σε αυτήν. Ο ίδιος δήλωσε πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί κόντρα σε πολλούς φίλους του. ΟΜίτσελ στον Ισπανικό τύπο, δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα μαχητών. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει με 4-2-3-1 τους ερυθρόλευκους και θα περιμένει να δει μέχρι την τελευταία στιγμή την ετοιμότητα του Γιάννη Μανιάτη. Στην περίπτωση που ο Έλληνας χαφ δεν τα καταφέρει, ο Εντιγκά θα πάρει την θέση του.

Απουσίες: Σιόβας(Α, 0/0), Μανιάτης (Μ, 0/0) (;)

16/9 Champions League: Ολυμπιακός   Ατλέτικο ΜαδρίτηςΑήττητη είναι έως τώρα στην σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης (3Ν-2Ι-0Η, με 6-3 τέρματα), γεγονός που αποκτά μεγαλύτερη σημασία από την στιγμή που έχει ήδη αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα Ρεάλ, τρεις φορές. Το Σάββατο πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ, με 1-2. Η τιμωρία του Σιμεόνε, δεν πτόησε τους »ροχιμπλάνκος», οι οποίοι προηγήθηκαν με τον Τιάγκο (10′). Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εύστοχο πέναλτι ισοφάρισε στο 26′, όμως στο 76′, ο Αρντά Τουράν ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Εντυπωσιακή ήταν η πορεία της Ατλέτικο στην περσινή διοργάνωση, καθώς σε 13 αγώνες συνολικά, είχε 9Ν-3Ι-0Η, με μοναδική ήττα από την Ρεάλ, στην παράταση του τελικού. Ο Ντιέγκο Σιμεόνεκουβαλάει τιμωρία μίας αγωνιστικής από τον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είχε επεισόδιο με τον Βαράν και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από σουίτα. Χρέη τεχνικού θα αναλάβει ο βοηθός του και άλλοτε διεθνής τερματοφύλακας, Μπούργκος. Ο »τσόλο» αναμένεται να ξεκινήσει βασικό τον Γάλλο Γκριεθμάν, ενώ δοκίμασε τον Μεξικάνο Χιμένες, δίπλα στονΜάντζουκιτς. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Κριστιάν Ροντρίγκεζ, με πρόβλημα στο γαστροκνήμιο.

Απουσίες: Ροντρίγκεζ (Μ, 0/0)

Εκτίμηση: Την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης υποδέχεται ο Ολυμπιακός για την 1η αγωνιστική των ομίλων. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται πάντα πολύ δυνατοί στην έδρα τους και έχουν καταφέρει νίκες με σπουδαίους αντιπάλους, όμως η ομάδα του Μίτσελ, δείχνει να μην έχει »δέσει» ακόμα. Στον αντίποδα, η Ατλέτικο έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία από το διπλό στο Μπερναμπέου και είναι δίκαια το φαβορί της αναμέτρησης. Το διπλό στο ικανοποιητικό 2.02, αποτελεί επιλογή.    

Συμπληρώνουμε ότι σε αρκετούς αγώνες της Ατλέτικο το under είναι στις επιλογές μας στο 1.55 περίπου.

 

Mπενφίκα – Ζενίτ

Στο Ντα Λούζ (65647) της Λισσαβώνας θα διεξαχθεί το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπενφίκα και τη Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης. Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Νορβηγός Σβέιν Όντβαρ Μουν, με βοηθούς τους συμπατριώτες τους Κιμ Χούκλαντ και Φρανκ Αντάς. Ο αγώνας θα μεταδωθεί σε μαγνητοσκόπηση από το Novasports 4  στις 23:45

16/9 Champions League: Μπενφίκα   ΖενίτΓια ακόμη μία αγωνιστική περίοδο η πρωταθήτρια Πορτογαλίας ξεκινάει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια από το Τσάμπιονς Λιγκ , με μοναδικό της στόχο αυτή την φορά να καταφέρει να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω στην διοργάνωση, και όχι να βρεθεί ξανά στην τρίτη  θέση των ομίλων. Η νεανική ομάδα του Χοσέ Ζέσους  έχει μπει αρκετά δυνατά στο πρωτάθλημα, αφού μετράει αήττητη τις πρώτες τρείς αγωνιστικές της έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και δυο νίκες. Την Παρασκευή πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Σετουμπάλ την οποια διέσυρε με 5-0 με τον νεάρο Βραζιλιάνο Ταλίσκανα πραγματοποιει εξαιρετική εμφάνιση και να σημειώνει Χατ -Τρικ.

Απουσίες: Σίλβιο (Α, 0/0)

16/9 Champions League: Μπενφίκα   ΖενίτΓια ακόμη μία χρονιά η Ζενίτ βρίσκεται στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχοντας βλέψεις για να καταφέρει επιτέλους να κάνει το κάτι παραπάνω αυτή την χρονιά. Η ομάδα του Βίλας Μπόας για να καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους έπρεπε να ξεπεράσει τα εμπόδια της ΑΕ Λεμεσού αλλά και της Σταντάρ Λιέγης. Με την Κυπριακή ομάδα τα βρήκε αρκετά σκούρα στο πρώτο τους παιχνίδι αφού γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0, ωστόσο στην έδρα της η Ζενίτ κατάφερε να επικρατήσει άνετα με 3-0 και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στα playoff με αντίπαλο την Σταντάρ Λιέγης δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, αφού κέρδισε τους δύο αγώνες (0-1 στο Βέλγιο και 3-0 μέσα στη Ρωσία), εξασφαλίζοντας έτσι χωρίς πολύ κόπο την παρουσία της στους ομίλους. Στα του πρωταθλήματος ηΖενίτ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά, πετυχαίνοντας το επτά  στα επτά μέχρι στιγμής, και είδη βρίσκεται σε απόσταση επτά βαθμών από τους διώκτες της. Το Σάββατο παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να νικήσει τη Διναμό Μόσχας με 3-2 χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς.

Απουσίες: Φαισούλιν (Μ, 0/0)

Εκτίμηση: Οι επιθετικές αρετές των δυο ομάδων είναι πολλές γεγονός που φαίνεται και απο τις φετινές τους επιδώσεις. Θα μείνουμε μακριά από την επιλογή νικητή και θα επιλέξουμε το over 2,5.

 

Μονακό – Λεβερκούζεν

Πρώτη αγωνιστική για τον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονακό και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Λου;i ντε (18.500). Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Τσέχος Πάβελ Κράλοβετς, με βοηθούς τον συμπατριώτη του Μάρτιν Βίλτσεκ και τον Σλοβάκο Ρόμαν Σλίσκο. Το παιχνίδι θα μεταδωθεί σε μαγνητοσκόπηση απο το Novasports 2 στις 23:45

Ε16/9 Champions League: Μονακό   Λεβερκούζεν πιστροφή της Μονακό στα μεγάλα σαλόνια μετά από οχτώ χρόνια, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους της διοργάνωσης καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο περσινο Γαλλικό πρωτάθλημα . Η φιναλίστ του τελικού της διοργάνωσης το 2004  απογοητεύει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της αφού σε πέντε  αγώνες που έχει δώσει, μετράει ήδη τρείς ήττες, ενώ μόλις μία φορά έχει καταφέρει να γευτεί την χαρά της νίκης. Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα υπέστει μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αλλα και γοήτρου ήττα από τη Λυών με 2-1 στο Ζερλάν. Μετά  τις αποχωρίσεις των Φαλκάο και Ροντρίγκες  το κλίμα της ομάδα του Ζαρντίμ, σε συνδυασμό και με την μέχρι στιγμής κακή της πορεία είναιαρκετά κακό,  μάλιστα κάποιοι από τους φιλάθλους της ομάδας έχουν εκφράσει έντονα τηνδυσαρέσκεια τους στην διοίκηση, ζητώντας πίσω τα λεφτά που έδωσαν για τα πανάκριβα εισιτήρια διαρκείας.

Απουσίες: Τραορέ (Α, 0/0), Αμπντενούρ (Α, 0/0) Λόπεθ (Α, 0/0)

16/9 Champions League: Μονακό   Λεβερκούζεν  Για τέταρτη  συνεχόμενη χρονιά η Λεβερκούζενδηλώνει παρών στη φάση των ομίλων του θεσμου  Οι ασπιρίνες έχουν κάνει ένα αρκετά δυνατό ξεκίνημα στηνΜπουντεσλίγκα, αφού στα πρώτα τρία  παιχνίδια που έχουν δώσει δεν έχουν γνωρίσει την ήττα, έχοντας απολογισμό μέχρι στιγμής μια ισοπαλία και δυο νίκες. Για να βρεθεί η Λεβερκούζεν στους ομίλους  έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κοπεγχάγης, αφού την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στην τέταρτη θέση.  Ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση αφού επικράτησε και στα δύο μεταξυ τους παιχνίδια Ωστόσο η ομάδα του Σμιντ παρά το καλό της ξεκίνημα  δείχνει ευάλωτη στην άμυνά της, ενώ θα απουσιάσει ξανά από ακόμη ένα επίσημο παιχνίδι  ο αρχηγός της ομάδας  Σίμον  Ρόλφς.

 Απουσίες: Παπαδόπουλος (A, 0/0), Μπράντ (E, 0/0) Ρόλφς (Μ, 0/0)

Εκτίμηση; Σε καλύτερη κατάσταση οι Γερμανοί που όμως έχουν προβλήματα στην άμυνα. Οι Μονεγάσκοι θα ψάξουν τη νίκη για να επανέλθει το καλό κλίμα στην ομάδα. Το Over 2,5 μοιαζει καλη επιλογή.

 

Λίβερπουλ – Λουντογκόρετς

Πρώτη αγωνιστική για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Λίβερπουλ για τον 2ο όμιλο, υποδέχεται στο Anfield (45.222) την Λουντογκόρετς. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Γιουνγκ, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 6 (21:45).

16/9 Champions League: Λίβερπουλ   ΛουντογκόρετςΈπειτα από απουσία πέντε ετών (2009-10 η τελευταία σεζόν) επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ. Το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς γνώρισε εντός έδρας ήττα έκπληξη από την Άστον Βίλλα με 0-1. Οι »χωριάτες» προηγήθηκαν νωρίς (9′) με τον Ανγκμπολαχόρ, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος. Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν έπιασε καλή απόδοση, έχοντας μόνο 2 σουτ στην εστία. Η απουσία του Στάριτζ, ο οποίος τραυματίστηκε με την εθνική Αγγλίας, δείχνει να έχει επηρεάσει τους κόκκινους.

Ο τεχνικός της ομάδας Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε πως δεν θα υποτιμήσουν την Λουντογκόρετς και ότι γι’αυτούς θα είναι σαν να αγωνίζονται κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο εμβληματικός αρχηγός Στίβεν Τζέραρντ, τόνισε πως στα πέντε αυτά χρόνια απουσίας της ομάδας, πάντα ζήλευε τις άλλες Αγγλικές ομάδας που αγωνίζονταν σε αυτήν. Πολλά προβλήματα τραυματισμών έχει η Λίβερπουλ, με σημαντικότερες απουσίες αυτές των ΣτάριτζΕμρέ Τσαν, Γκλεν Τζόνσον και Άλεν. Ο Σέρβος πλάγιος εξτρέμ Λάζαρ Μάρκοβιτς κουβαλάει τιμωρία από πέρσι και είναι εκτός.

Απουσίες: Στάριτζ (Ε, 0/0), Εμρέ Τσαν (Μ, 0/0), Σκρτελ (Α, 0/0), Τζόνσον (Α, 0/0), Φλάναγκαν (Α, 0/0), Άλεν (Μ, 0/0), Μάρκοβιτς (Ε, 0/0)

16/9 Champions League: Λίβερπουλ   ΛουντογκόρετςΗ Λουντογκόρετς απέκλεισε κατά σειρά τις Ντούντελανζ, Παρτίζαν και Στεάουα Βουκουρεστίου και για πρώτη φορά στην μικρή ιστορία της (ιδρύθηκε μόλις το 2001), προκρίθηκε σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρόκριση ήρθε με δραματικό τρόπο, καθώς κρίθηκε στα πέναλτι, όπου ο αμυντικός Κοσμίν Μότι αναγκάστηκε να »ντυθεί» τερματοφύλακας και απέκρουσε δύο πέναλτι των Ρουμάνων. Στο εγχώριο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, στο οποίο έχουν κυλίσει 8 αγωνιστικές, η Λουντογκόρετς βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 15 βαθμούς, 2 λιγότερους από την πρωτοπόρο ΤΣΚΑ Σόφιας. Την Παρασκευή πέρασε από την έδρα της Μπότεβ Πλόβντιβ με 1-2 (“Αμπαλο, Μπέζτζακ οι σκόρερ).

Ο ενθουσιασμός στην διοίκηση της ομάδας είναι τέτοιος που αποφάσισαν να ονομάσουν μία νέα θύρα στο γήπεδο τους, με το όνομα του Κοσμίν Μότι !! Ο βασικός διεθνής τερματοφύλακας Στογιάνοφ, είναι τιμωρημένος από τους αγώνες με την Στεάουα Βουκουρεστίου. Τα προβλήματα στην θέση του τερματοφύλακα, για τον τεχνικό Ντερμεντζίεφ, δεν σταμάτησαν στην απουσία τουΣτογιάνοφ, καθώς στον αγώνα της Παρασκευής, ο έτερος διεθνής τερματοφύλακας της ομάδαςΤσβόροβιτς τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Ο τεχνικός Ντερμεντζίεφ, προσπαθώντας να τονώσει την ψυχολογία του τρίτου τερματοφύλακα Αργκιλάσκι, δήλωσε πως είναι ένας ικανός τερματοφύλακας που άξια είναι στην ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αργκιλάσκι από την περίοδο 2011-12 έως σήμερα, έχει αγωνιστεί μόλις σε 7 παιχνίδια (όλα την σεζόν 2012-13).

Απουσίες: Στογιάνοφ (Τ, 6/0), Τσβόροβιτς (Τ, 0/0)

Εκτίμηση: Επιστροφή μετά από 5 χρόνια στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ για την Λίβερπουλ, με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να προέρχεται από ήττα για το πρωτάθλημα και να έχει την σημαντική απουσία του Στάριτζ. Η Λουντογκόρετς θα ζήσει το όνειρο της συμμετοχής, όμως θα αγωνιστεί με τον τρίτο και άπειρο τερματοφύλακα της. Ο -2 ασιατικός άσσος των γηπεδούχων αποτελεί επιλογή (1.83).

 

Γαλατασαράϊ – Άντερλεχτ

Παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Τουρκική Γαλατασαράι και την Βελγική Άντερλεχτ στο Τούρκ Τέλεκομ Αρένα (52.652)  της Κωνσταντινούπολης . Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21: 45  θα διευθύνει ο Ούγρος Ίστβαν Βάντ.Η αναμέτρηση θα μεταδωθεί σε μαγνητοσκόπηση απο το  Novasports7  στις 23:45.

16/9 Champions League: Γαλατασαράι   ΆντερλεχτΑπευθείας στη φάση των ομίλων συμμετέχει φέτος η ομάδα της Γαλατασαράι αφου πέρυσι τερμάτισε δεύτερη στο Τουρκικό πρωτάθλημα πισω από την Φενέρμπαχτσε που δεν συμμετέχει λόγω τιμωρίας. Στο πρωτάθλημα απολαμβάνει ηδη την κορυφήμετά από δύο αγωνιστικές όμως το Σάββατο είχε την πρώτη της απώλεια και μάλιστα εντός έδρας αφού έμεινε  στο 0-0 με την Εσκίσεχιρ Στο αρχικό σχήμα αναμένετε να συμπεριλάβει τους Πάντεφ και Τζεμαϊλί ο Τσεζαρε Πραντέλι που δεν αντιμετωπιζει προβλήματα απουσιών. Πρώτη  φετινή εντός έδρας παρουσία και για το κοινό της ομάδας που εξαφάνισε τα εισιτήρια αφού στο πρωτάθλημα υπάρχει τιμωρία της έδρας.

Απουσίες: –

16/9 Champions League: Γαλατασαράι   ΆντερλεχτΠρωταθλήτρια Βελγίου η ομάδα των Βρυξελλών και έτσι αγωνίζεται απευθείας στους ομίλους του θεσμού. Η ομάδα του Τζόν Βαν ντε Μπρομ βρίσκεται στην πρώτη θέσητης βαθμολογίας μετά απο επτά αγωνιστικές έχοντας τέσσερεις νίκες και τρείς ισοπαλίες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Λιρς δεχόμενη την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Νοκ άουτ για το αποψινό παιχνίδι έχουν τεθεί δυο σημαντικά στελέχη της αμυντικής γραμμής των Βέλγων όπως είναι ο αρχηγός Άντυ Βαν ντε Μπόρε και ο Ν΄Σακαλά που θα απουσιάσουν για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Απουσίες: Βαν ντε Μπόρε (Α, 0/0), Ν΄Σακαλά (Α, 0/0)

 

Γιουβέντους – Μάλμε

Πρώτη αγωνιστική για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Γιουβέντους για τον 1ο όμιλο, υποδέχεται στο Juventus Stadium (45.666) την Μάλμε. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολωνός Σζίμον Μαρσίνιακ, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 7 (21:45).

16/9 Champions League: Γιουβέντους   ΜάλμεΤο 2/2 στο πρωτάθλημα έκανε το Σάββατο η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε της Ουντινέζε με 2-0. Ο Κάρλος Τέβεζ μόλις στο 8΄, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ακίνδυνη ήταν σε μεγάλο μέρος του αγώνα η Ουντινέζε, η οποία δέχτηκε το δεύτερο τέρμα στο 75′, από τον Μαρκίζιο. Ο Αλέγκρι είδε την ομάδα του να μην πιάνει μεγάλα στάνταρ απόδοσης, όμως να κερδίζει και κρατάει το μηδέν, για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Ο Μαξ Αλέγκρι στα πρώτα αυτά παιχνίδια του στον πάγκο των »μπιανκονέρι», διατήρησε την επιτυχημένη συνταγή του 3-5-2, του προκατόχου του Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως στόχος τους είναι να φθάσουν τουλάχιστον στους προημιτελικούς, ενώ για τον θεωρητικά εύκολο όμιλο, απάντησε πως η Μάλμε για παράδειγμα, έχει πολλά περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και αυτό την κάνει επικίνδυνη. Οι βασικοί Πίρλο, Βιδάλ και Μπαρτσάλι είναι εκτός με προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Αργεντινός μέσος Περέιρα είναι τιμωρημένος. Ο Κιελίνι επέστρεψε στην αποστολή και λογικά θα αγωνιστεί βασικός. Ακολουθεί το ντέρμπι με την Μίλαν για το πρωτάθλημα.

Απουσίες: Πίρλο (Μ, 0/0), Βιδάλ (Μ, 0/0), Μπαρτσάλι (Α, 0/0), Περέιρα (Μ, 0/0)

16/9 Champions League: Γιουβέντους   ΜάλμεΑπέκλεισε κατά σειρά τις Βέντσπιλς, Σπάρτα Πράγας και Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ και για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα της Σουηδίας βρίσκεται στην πρώτη θέση, με απολογισμό 14Ν-7Ι-2Η και 46-23 τέρματα. Το Σάββατο στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην πέμπτη της λίγκας Χάκεν, έμεινε πίσω στο σκορ με 3-1, όμως τελικά ισοφάρισε σε 3-3. Τα τέρματα της ομάδας πέτυχαν οι Φόρσμπεργκ (2) και Θελίν.

Ο Νορβηγός τεχνικός Χαρέιντε, δήλωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην διοργάνωση και ελπίζει οι μεσοβδόμαδοι αγώνες να μην τους επηρεάσουν στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η Μάλμε έχει αγωνισθεί τέσσερις φορές με Ιταλικές ομάδες και μετράει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Οι αμυντικοί Ρικαρντίνιο και Γιόχανσον είναι εκτός με πρόβλημα τραυματισμού, όπως και ο σημαντικός μέσος Θερν.

Απουσίες: Ρικαρντίνιο (Α, 5/0), Γιόχανσον (Α, 5/0), Θερν (Μ, 0/0)

 

Ντόρτμουντ – ‘Αρσεναλ

Πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Τσάμπιονς Λίγκ με μια σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σεΝτόρτμουντ και Άρσεναλ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κατάμεστο όπως αναμένετε Σίγκναλ  Ιντούνα Πάρκ (81.264) και θα ξεκινήσει στις 21:45. Άρχοντας της αναμέτρησης που θα μεταδωθεί ζωντανά από το Novasports 1 θα είναι ο Πορτογάλος Ολεγκάριο Μπενκερένσα. με βοηθούς τους Ρικάρντο Σάντος και Νούνο Περέιρα.

16/9 Champions League: Ντόρτμουντ   Άρσεναλ Απευθείας την πρόκριση της στη φάση των ομίλων εξασφάλισε η ομάδα της Μπορούσια αφού τερμάτισε δεύτερη στη περσινή Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ βρίσκεται στη τέταρτη θέση του φετινού πρωταθλήματος με δυο νίκες και μια ήττα και προέρχεται από σπουδαία νίκη κόντρα στη Φράιμπουργκ με 3-1.Τα γκολ για τους Βεστφαλούς σημείωσαν οι Ράμος (34΄), Γκαγκάβα (41΄) και Αμπαμεγιάνγκ (78΄).

Αρκετές θα είναι οι απουσίες για τους γηπεδούχους κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής με το μεγάλο όνομα Μάρκο Ρόις να έιναι αμφίβολος έως αυτή την ώρα ενω προφυλάχθηκε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι. Απο εκεί και πέρα σίγουρες πρέπει να θεωρούνται οι απουσίες των Σαχίν,Χούμελς, Μπλαζικόφσκι και Γκουτογκάν. Σημαντική θεωρείτε η επιστροφή του Σμέλτσερ που βρισκόταν στην αποστολό στο ματς με την Φράιμπουργκ αλλά δεν αγωνίστηκε.

Απουσίες: Χούμελς (Α, 0/0), Μπλαζικόφσκι (Α, 0/0),Γκουντογκάν (Μ, 0/0), Σαχίν (Μ, 0/0)

16/9 Champions League: Ντόρτμουντ   Άρσεναλ Με αρκετές δυσκολίες εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων η ομάδα του Λονδίνου αφού χρειάστηκε να αποκλείσει την αξιόμαχη Μπεσίκτας. Πιο συγκεκριμένα οι κανονιέριδες ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο Ινονού και κατάφεραν να προκριθούν νικώντας με 1-0 στο Λονδίνο. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν βρίσκεται στην καλυτερη της φόρμα καθώς μετά απο τέσσερεις αγωνιστικές στην Αγγλία βρίσκεται στην έβδομη θέση έχοντας μόλις μια νίκη και τρείς ισοπαλίες. Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Αλσατό τεχνικό είναι η ευκολία με την οποία δεχεται γκολ η ομάδα του γεγονός που καυτηρίασε και στις δηλώσεις του μετά το Σαββατιάτικο αγώνα με την Μαν Σίτυ που έληξε 2-2.

Τον προβληματισμό των ανθρώπων της Άρσεναλ άρθαν να ενισχύσουν και οι πολλές απουσίες για το αποψινό παιχνίδι στην αμυντική γραμμή αφού ο Γάλλος Ντεμπισί τραυματίστηκε στο ματς του Σαββάτου και θα είναι απών όπως και ο έταιρος μπακ Μονρεάλ. Στους τραυματίες θα πρέπει να προσθέσουμε και τους επιθετικούς Ζιρού και Γουόλκοτ ενω αμφόβολος εξακολουθεί να παραμένει οΆαρον Ράμσει.

Απουσίες: Ζιρού (Ε, 2/0), Γουόλκοτ (Ε, 0/0), Μονρεάλ (Α, 0/0), Ντεμπισί (Α, 0/0)

 

Ρεάλ Μαδρίτης – Βασιλεία

Πρώτη αγωνιστική για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης για τον 2ο όμιλο, υποδέχεται στο Santiago Bernabeu (85.454) την Βασιλέια. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 3 (21:45).

16/9 Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης   ΒασιλείαΔεν έχει ξεκινήσει καλά η χρονιά για την Ρεάλ, αφού μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ απέναντι στην Σεβίλλη, έχασε το Ισπανικό Σούπερ Καπ από την Ατλέτικο και ταυτόχρονα έχει υποστεί 2 ήττες, στις 3 πρώτες αγωνιστικές της Πριμέρα. Το περασμένο, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι γνώρισε εντός έδρας ήττα από την συμπολίτισσα Ατλέτικο, με 1-2. Η ομάδα του Σιμεόνε, προηγήθηκε μόλις στο 10′, με τον Τιάγκο. Οι »μερένχες» ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο(26′), όμως οι »ροχιμπλάνκος» ήταν καλύτεροι και πήραν την νίκη με το τέρμα του Αρντά Τουράν στο 76′.

Η φυγή του Τσάμπι Αλόνσο στην Μπάγερν Μονάχου, σε συνδυασμό με την απουσία του τραυματίαΚεντίρα, φαίνεται να έχει »δέσει» τα χέρια στον Αντσελότι, ο οποίος προβληματίζεται με την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του. Ο Κασίγιας δεν είναι σε καλή κατάσταση και ίσως κάτω από τα δοκάρια, κάνει ντεμπούτο ο Κοσταρικανός Κέιλορ Νάβας. Συντριπτική είναι η εντός παράδοση της Ρεάλ απέναντι σε ομάδες από την Ελβετία, με απολογισμό 10Ν-0Ι-0Η (42-2 τέρματα !!). O Ιταλός τεχνικός, δήλωσε πως η Βασιλεία είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ σχετικά για έλλειψη κινήτρου στην ομάδα, απάντησε πως ο στόχος τους είναι να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Απουσίες: Κεντίρα (Μ, 0/0), Καρβαχάλ (Α, 0/0)

16/9 Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης   ΒασιλείαΑπό εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Γκρασχόπερς, προέρχεται η Βασιλεία και έτσι η ομάδα του τεχνικού Πάουλο Σόουζα, έπεσε στην δεύτερη θέση. Οι »ακρίδες» προηγήθηκαν μόλις στο 12′, με τον Τζούφι να ισοφαρίζει στο 39′. Οι γηπεδούχοι της Γκρασχόπερς πέτυχαν άλλα δύο τέρματα στην συνέχεια και παρόλο που οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν να μειώσουν.

Ηγέτης στην άμυνα της Ελβετικής ομάδας είναι ο 36χρονος Αργεντινός Βάλτερ Σάμουελ, όμως οι αμυντικές επιδόσεις της δεν είναι καλές, αφού στο πρωτάθλημα έχει 6/8 γκολ-γκολ και 7/8 over. Ο Πορτογάλος τεχνικός Πάουλο Σόουζα, δήλωσε πως όσο δύσκολο και να είναι, στόχος της ομάδας του είναι να περάσει στην επόμενη φάση. Ο ΧΙλιανός αμυντικός χαφ Μαρσέλο Ντίαζ θα απουσιάσει, καθώς είναι τιμωρημένος από την περσινή χρονιά.

Απουσίες: Ντίαζ (Μ, 0/0)

πηγη: foxbet.gr

Πρακτορείο ΟΠΑΠ – Παναγάκη-Χαντζή  Βασιλική

Σπάρτη, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 114 (μεταξύ Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς)

τηλέφωνο: 2731025222

ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΟΠΑΠ