Νέα ομάδων προημιτελικών Κυπέλλου Λακωνίας

5_noemvriou_proimitelika_kipellou

Α.Ε. Σπάρτη

Μετά την ανατροπή στον αγώνα με τον Πανγυθεατικό η Α.Ε. Σπάρτη θα υποδεχτεί με όλα τα όπλα της των Λεωνίδα Γλυκόβρυσης. Χωρίς τον προπονητή της, ο Τσίρκοβιτς είναι τιμωρημένος για δεύτερο αγώνα.  Στο Κύπελλο έχει 2 νίκες σε 2 αγώνες εντός με Α.Ο. Λογγάστρας και εκτός με Ολυμπιακό Γυθείου με 5 γκολ υπέρ και 1 κατά.

 

Λεωνίδας Γλυκόβρυσης

Ο Κώστας Οικονόμου έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για τον εκτός έδρα αγώνα με την Α.Ε. Σπάρτη. Στο Κύπελλο έχει 1 νίκη σε 1 αγώνα εκτός έδρας με τον Αμυκλιακό με 2 γκολ υπέρ και 1 κατά. Την 4η αγωνιστική αναδείχτηκε ισόπαλος 2 – 2 με τον Απόλλων Ξηροκαμπίου στο γήπεδο της Γλυκόβρυσης.

 

Μολαϊκός

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος θα παρατάξει την ομάδα του με μοναδικό απόντα τον Πάνο Κοντάκο ο οποίος θα επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα.  Ο Μολαϊκός δεν αγωνίστηκε την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο Κύπελλο έχει 2 νίκες σε 2 αγώνες εκτός με το Κάστρο Γερακίου και εντός με το Κάστρο Μονεμβασιάς με 5 γκολ υπέρ και 1 κατά.

 

Απόλλων Ξηροκαμπίου

Ο Σταύρος Μανιάτης έχει αμφίβολο τον Βόχαλη.  Η ομάδα του Ξηροκαμπίου στον προηγούμενο αγώνα αναδείχθηκε ισόπαλη 2 – 2 εκτός έδρας με τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης. Στο Κύπελλο έχει 1 νίκη σε 1 αγώνα εντός με τον Πανγυθεατικό με 2 γκολ υπέρ και 1 κατά.