Τσίρκοβιτς: Το τελευταίο μου παιχνίδι στο πάγκο της Α.Ε. Σπάρτη με Ολυμπιακό Γυθείου!

Ο Τσίρκοβιτς αποχωρεί από τον πάγκο της Α.Ε. Σπάρτη για προσωπικούς λόγους. Αναλυτικά η δήλωση του:

 

Μετά από πολύ σκέψη, πήρα την δύσκολη απόφαση να ανακοινώσω ότι μετά από 3 μήνες παρουσίας μου στην Α.Ε. Σπάρτη το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι το τελευταίο που θα κάτσω στο πάγκο της ομάδας. Μια πολύ δύσκολη απόφαση αλλά ταυτόχρονα και τίμια απέναντι στους ποδοσφαιριστές και συνεργάτες μου.

Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι μακριά από αγαπημένο μου πρόσωπο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που θα μου λείψουν αφάνταστα, τους συνεργάτες μου που είχα την τιμή να τους έχω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή που έτρεχε τα θέματα της ομάδας και τους 100 φιλάθλους που έρχονταν στο γήπεδο από την αρχή του παιχνιδιού και όχι στο ημίχρονο για να μην πληρώσουν εισιτήριο.

Αφήνω μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, μια ομάδα με ταυτότητα και μια ομάδα που έχει όλα τα στοιχεία να ανέβει κατηγορία.

Χαίρομαι που καταφέραμε μαζί με τους συνεργάτες μου να διώξουμε την σαπίλα που υπήρχε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην ομάδα 2 άνθρωποι που αγαπάνε την Α.Ε. Σπάρτη αφιλοκερδώς χωρίς κανένα συμφέρον, αυτοί είναι ο Αργύρης Κατσίχτης και ο Θύμιος Σταυρόπουλος και να μην ξεχάσω το Δημήτρη Μπάρδη που πραγματικά είναι στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγαλομέτοχο κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που παρόλο που δεν γνωριστήκαμε να τον ευχαριστήσω που μου έδωσε την τιμή να εργαστώ στην Α.Ε. Σπάρτη.

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα με την φιλοσοφία μου γύρω από το ποδόσφαιρο να πείσω τον κόσμο της Α.Ε. Σπάρτη να έρθει στο γήπεδο και να αγκαλιάσει αυτά τα παιδιά που είναι πολύ μάγκες.

Φεύγω μετά από 14 παιχνίδια που έκατσα στο πάγκο της ομάδα από 15 Αυγούστου με την Α.Ε. Σπάρτη να είναι αήττητη έχοντας 13 νίκες και 1 ισοπαλία.

Καλή επιτυχία στην Α.Ε. Σπάρτη και τους εύχομαι να πρωταθλητές.

Σχόλιο isports.gr: Ο Μίκι Τσίρκοβιτς τίμησε τα Λακωνικά γήπεδα με την παρουσία του έστω και στο σύντομο διάστημα που ήταν κοντά μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο και περαστικά στο οποιοδήποτε προσωπικό πρόβλημα αντιμετωπίζει.