Αρχική Τοπικό Λακωνίας A.E. Σπάρτη Παράπονα για την διαιτησία του ντέρμπι η Σπάρτη

Παράπονα για την διαιτησία του ντέρμπι η Σπάρτη

Οι Σπαρτιάτες ηττήθηκαν με 2-1 εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό Γυθείου, με την διαιτησία και τους παράγοντες των γηπεδούχων να κάνουν… όργια, σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους.

Οι διοικούντες την Σπάρτη αναφέρουν πως μετά την φάση του 57ου λεπτού και την κόκκινη κάρτα στον Χριστάκο, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σπύρος Σελίμος, έχασε τον έλεγχο του αγώνα! Η τετράλεπτη διακοπή μετά την αποβολή και οι έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, έκαναν να τον κ. Σελίμο να φοβηθεί και να μην καταλογίζει τα… σωστά σφυρίγματα, όπως αναφέρουν κύκλοι της ομάδας.

Συγκεκριμένα, δεν δόθηκε ακόμα μια κόκκινη κάρτα στον Μπουρελάκο (δεύτερη κίτρινη), κάτι που αν γινόταν θα άφηνε τον Ολυμπιακό Γυθείου με 9 παίκτες και θα έκανε πιο δύσκολο το έργο του για ανατροπή.

Επίσης, οι παράγοντες των γηπεδούχων ήταν ανεξέλεγκτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπαίνοντας στο γήπεδο και φωνάζοντας συνεχώς στους διαιτητές, με τον παρατηρητή του αγώνα, να κάνει σαν να μην υπάρχει και να τους αφήνει ατιμώρητους.

Τέλος, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Σπάρτης περιμένουν να δουν το βίντεο του αγώνα, γιατί έχουν τις αμφιβολίες τους για την εγκυρότητα του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού, καθώς με την πρώτη ματιά φάνηκε πως η φάση είναι οφσάιντ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα παράπονα των ανθρώπων της Σπάρτης για το διαιτητικό «τρίο» είναι πολλά και απορούν πως ένας διαιτητής επιπέδου Superleague, έχασε τον έλεγχο του αγώνα και στέρησε από την ομάδα της Λακωνίας τη νίκη και ελπίζουν να μην γίνουν τέτοια λάθη στο μέλλον, όχι μόνο εις βάρος της ομάδας τους, αλλά και σε κανένα αγώνα στο πρωτάθλημα της Λακωνίας.

πηγή: dokari.gr