Κουτσοβασίλης: Συγχαρητήρια στους παίκτες και στην διοίκηση της ομάδος, οι οποίοι απέδειξαν πως ο Α.Ο.Δαφνίου δεν αξίζει να αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία Λακωνίας.

Ύστερα από το τέλος του αγώνα με τον Α.Ο.Αγ. Βασιλείου ο προπονητής του Α.Ο.Δαφνίου καλέστηκε από την συγγραφική ομάδα του dafniolakonias.blogspot.gr να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την ιστορική πρόκριση.

1. Καλησπέρα σας κ.Κουτσοβασίλη. Η ομάδα σήμερα κατάφερε να πετύχει μία από τις πιο σημαντικές νίκες στην ιστορία της. Πείτε μας δύο λόγια σχετικά με την νίκη αυτή.
– Η σημερινή νίκη είναι μια σπουδαία νίκη για τον Α.Ο.Δαφνίου καθώς και για το φίλαθλο κόσμο και για την ποδοσφαιρική ιστορία του χωριού. Αυτή η νίκη δείχνει το χαρακτήρα και το ήθος των νεαρών παικτών της ομάδος , οι οποίοι έφεραν μια ομάδα Β’ Κατηγορίας στους 4′ του Κυπέλλου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στην διοίκηση της ομάδος ,οι οποίοι απέδειξαν πως ο Α.Ο.Δαφνίου δεν αξίζει να αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία Λακωνίας.

2. Πως εξελίχτηκε το παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του? Πιστευέτε πως όντως αξίζαμε την πρόκριση?
– Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι κυρίως στο χώρο του κέντρου , με εκατέρωθεν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα μας δείχνοντας ενθουσιασμό και αυτοματισμούς στον αγωνιστικό χώρο ευτύχισε να ανοίξει πρώτη το σκορ , νωρίς στο Β’Ημίχρονο αλλά δυστυχώς ισοφαριστήκαμε αρκετά γρήγορα. Στη συνέχεια μας είχαμε 2 – 3 κλασσικές ευκαιρίες ,τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα όσο και στην παράταση , δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση απευθείας αλλά έπρεπε να περάσουμε από την δύσκολη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί , καθώς είναι “ρώσικη ρουλέτα” , σταθήκαμε τυχεροί και πήραμε αυτήν την ιστορική πρόκριση.Ακόμα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Α.Ο.Αγ.Βασιλείου που αναμφισβήτητα δεν αξίζει να αγωνίζεται και αυτός στην Β’ Κατηγορία.

3. Πως βλέπετε την επόμενη φάση του Κυπέλλου με τον πρωτοπόρο ΜΟΛΑΙΚΟ?
Σίγουρα ο Μολαικός είναι μια πιο ποιοτική ομάδα και μία από τις καλύτερες ομάδες της Λακωνίας , φέτος και μία από τις πιο ιστορικές. Εμείς, ωστόσο, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε το παιχνίδι χωρίς άγχος και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των αγώνων , η διαδρομή μας στο φετινό Κύπελλο ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους νεαρούς παίκτες μας. Τέλος, εύχομαι να γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια αντάξια της ιστορίας του Λακωνικού ποδοσφαίρου.
Ευχαριστώ πολύ!

 πηγή: dafniolakonias.blogspot.gr