Αναγνωστόπουλος: Προπονώ ένα υγιέστατο σωματείο. Είμαστε μια πραγματική οικογένεια. Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου κάθε αγωνιστική.

molaikos

Ο Μολαϊκός έχοντας πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία μέχρι σήμερα βρίσκεται μόνος πρώτος στην βαθμολογία με 18 βαθμούς, 2 βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό Γυθείου και την Α.Ε. Σπάρτη που έχουν και αγώνα περισσότερο.  Η ομάδα των Μολάων βρίσκεται και στους 4 του Κυπέλλου Λακωνίας όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Δαφνίου.

Ο προπονητής του Μολαϊκού Γιώργος Αναγνωστόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση για την πορεία, το κλίμα στην ομάδα, την ανάγκη στήριξης του κόσμου και τις ακαδημίες.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να θριαμβολογούμε και να πανηγυρίζουμε επειδή μετά την 7η αγωνιστική βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ μακρύ δρόμο, υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες και είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη τόσο για τον πρωταθλητή όσο και για την ομάδα που θα υποβιβαστεί.

Χαίρομαι που βρίσκομαι στην θέση να προπονώ ένα υγιέστατο σωματείο τόσο από διοικητικής πλευράς όσο και από τα παιδιά που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ειλικρινά όλοι μαζί είμαστε μια πραγματική οικογένεια.

Την Κυριακή υποδεχόμαστε τον Αστέρα Βλαχιώτη σ’ένα δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου όχι μόνο την Κυριακή αλλά κάθε αγωνιστική.

Τελειώνοντας θα ήθελα να επισημάνω την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Μολαϊκού από τον Παναγιώτη Κοντάκο και την προσπάθεια που καταβάλλει ο Γρηγόρης Πανουτσόπουλος.

Ο Μολαϊκός έχει να κερδίσει πολλά στο μέλλον από αυτά τα παιδιά.