Αμυκλιακός – Άμιλλα Αγίου Ιωάννη 1 – 1

Η περιγραφή είναι από την Άμιλλα Αγίου Ιωάννη

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να μπείτε στο site της ομάδας

 

Σήμερα στο καινούριο γήπεδο των Αμυκλών στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής διεξήχθη
ο αγώνας μεταξύ του γηπεδούχου Αμυκλιακού εναντίον της Άμιλλας Αγ.Ιωάννου.
Το γήπεδο πραγματικό στολίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο προσφερόταν για ένα όμορφο παιχνίδι.

 

Η ομάδα μας ξεκίνησε με τους:

1.ΜΗΝΑΚΑΚΗ (ΚΟΚΚΙΝΗ 2η κίτρινη)
2.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
3.ΤΣΑΚΩΝΑΚΟ
4.ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ
5.ΜΠΟΛΑΝΗΣ (κίτρινη)
6.ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ (κίτρινη)
7.ΣΟΒΟΛΟΣ (ΤΡΑΚΑΚΗΣ 58′)
8.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
9.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΑΛΑΤΑΣ 92′ – κίτρινη)
10.ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΟΣ
11.ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ

Στον πάγκο κάθησαν οι ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΤΣΙΡΚΑΣ, ΣΑΧΑΜΗΣ, ΜΗΝΑΚΑΚΗΣ, ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ, ΤΡΑΚΑΚΗΣ, ΤΡΑΓΑΣ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πλήρη κατοχή και έλεγχο της ομάδας μας για άλλη μία φορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, περιορίζοντας την αντίπαλη ομάδα στο δικό της μισό. Πολλές επιθέσεις τελείωσαν χωρίς κάποιο γκόλ είτε λόγω κακής τοποθέτησης των επιθετικών μέσα στην περιοχή είτε λόγω κακής επιλογής στη τελική πάσα. Ο τερματοφύλακας του Αμυκλιακού, επίσης ήταν σε καλή μέρα βοηθώντας την ομάδα του να πάει το ημίχρονο με την λευκήισοπαλία.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μπήκε ακόμα πιο δυνατά θέλοντας να πάρει κεφάλι στο σκόρ. Συνεχόμενη κατοχή της μπάλας και προσπάθειες καρποφόρησαν δίνοντας μας ένα υπέροχο γκόλ. Μετά από καταπληκτική ομαδική προσπάθεια και υπέροχη εκτέλεση με σούτ μέσα από την περιοχή του Τάσου Ηλιόπουλου στο 65ο λεπτό. Και ενώ όλα έδειχναν ότι όλα θα τελείωναν με νίκη της ομάδας, αδικαιολόγητη πτώση και ομαδικά λάθη, έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλο ομάδα να σκοράρει σε μία ανύποπτη φάση. Χρειάστηκαν 3 συνολικά λάθη για να δεχτούμε το γκόλ που ταυτόχρονα έριξε το ηθικό της ομάδας. Η ισοφάριση ήταν στο 80ο λεπτό.
Και οι 2 ομάδες διεκδίκησαν την νίκη στον εναπομείναντα χρόνο. Δοκάρι πάλι από λάθος της ομάδας μας, μας γλύτωσε από 2ο συνεχόμενο σόκ, όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Στα τελευταία λεπτά δημιουργήσαμε 3 ακόμα ευκαιρίες καθώς και ένα δοκάρι από απευθείας φάουλ του Στυλιανάκου και αποτυχία από κοντά των παικτών να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Σίγουρα αδικαιολόγητη ενέργεια από τον ποδοσφαιριστή μας MHNAKAKH που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και δέχτηκε ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στο 90ο λεπτό.
Το τέλος του αγώνα βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες με 1-1 να μοιράζονται τους βαθμούς. Πολλές αδικαιολόγητες κάρτες που δεν χρειάστηκαν. Γενικά παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο που σίγουρα ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας το ΣΑΒΒΑΤΟ 13/12/2014 στην έδρα μας με την ομάδα του ΤΡΙΝΑΣΙΑΚΟΥ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με γνώμονα το όμορφο ποδόσφαιρο.

Γκολ: Τάσος Ηλιόπουλος το 0 – 1 στο 65′, Γιάννης Γιαννόπουλος το 1 – 1 στο 80′

 

6_dek_amikliakos-amilla

πηγή: ΕΠΣ Λακωνίας