Μολαϊκός: Το τρίποντο με Λεωνίδα Σπάρτης για να μείνει κοντά στους πρωτοπόρους

analitiki_arxi_15is

O Mολαϊκός βρίσκεται στην 3η θέση με 32 βαθμούς. Εντός έδρας έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με 11 γκολ υπέρ και 7 κατά.

Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Ατρόμητου Συκέας στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων με 2 – 1 με γκολ των Τζώρτζη και Διαμαντάκη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Μολαϊκός – Ατρόμητος Συκέας 2 – 1

Για την 15η αγωνιστική υποδέχεται τον Λεωνίδα Σπάρτης όπου θέλει τη νίκη προκειμένου να παίξει τις πιθανότητές του για το φετινό τίτλο του Πρωταθλητή Λακωνίας στο Γύθειο την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Γυθείου. ‘Ενας αγώνας που εφόσον ο Μολαϊκός νικήσει τον Λεωνίδα Σπάρτης με ενδεχόμενη νίκη περνά τον Ολυμπιακό Γυθείου για 1 βαθμό και παραμένει στο -2 από την Α.Ε. Σπάρτη.

O Γιώργος Αναγνωστόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η προϊστορία για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στους Μολάους δείχνει 4 νίκες τα 4 τελευταία χρόνια για τους γηπεδούχους. Την περυσινή περίοδο ο Μολαϊκός είχε νικήσει 3 – 1, την περίοδο 2012-2013 είχε νικήσει 2 – 0, την περίοδο 2011-2012 3 – 2 και την περίοδο 2010-2011 3 – 0 .

Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου ο Μολαϊκός υποδέχεται για την φάση των ημιτελικών του Κυπέλλου Λακωνίας τον Α.Ο. Δαφνίου με την ομάδα των Μολάων να είναι το φαβορί για να περάσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Λακωνίας. Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 και στο isports.gr θα υπάρχει αναλυτική LIVE ενημέρωση για τον αγώνα καθώς και για τον άλλο ημιτελικό μεταξύ Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου – Α.Ε. Σπάρτη.

 

Πρόγραμμα 1ου γύρου

1os_giros_molaikos_apotelesmata

Πρόγραμμα 2ου γύρου

arxi_15is_skorer_molaikos

Σκόρερ πρωταθλήματος

arxi_15is_skorer_molaikos