Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Για την 10η νίκη εκτός με Λεωνίδα Σπάρτης. Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας του Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου

telos_16is_analitiki_aΤο Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας του ποδοσφαιριστή της ομάδας Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο.

H A.E. Πελλάνας Καστορείου βρίσκεται στην 4η θέση με 29 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα με 12 γκολ υπέρ και 9 κατά.

Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3 – 4 εντός έδρας από τον Ατρόμητο Συκέας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το άρθρο με τίτλο Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου – Ατρόμητος Συκέας 3 – 4. O Γιώργος Κουτρουλάκης σκόραρε 4 γκολ!

Την 17η αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεωνίδα Σπάρτης.

Ο Δημήτρης Πλατάνας δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σπύρο Τσάκωνα, υπάρχουν και κάποια άλλα μικροπροβλήματα τραυματισμών αλλά αναμένεται οι να είναι στην αποστολή οι εν λόγω ποδοφαιριστές.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Ένωση ο 20ς ημιτελικός του Κυπέλλου Λακωνίας με αντίπαλο την Α.Ε. Σπάρτη, ο επαναληπτικός της ήττας στο Καστόρι με 2 – 1.

Προϊστορία

Είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες αναμετρώνται την φετινή χρονιά, δεύτερη στο ίδιο γήπεδο μετά το 4 – 3 (3 – 3 κανονική διάρκεια) στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τις πληροφορίες του αγώνα.

3 – 1 υπέρ της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου πέρυσι, ο Λεωνίδας Σπάρτης 2 – 1 το 2012-2013, ο Λεωνίδας Σπάρτης 4 – 0 το 2011-2012.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το άρθρο με τίτλο Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Απέκτησε Μιχαηλίδη και Αλεξανδρόπουλο

Σκόρερ Πρωταθλήματος

arxi_17is_skorer_pellana

Πρόγραμμα 2ου γύρου 

arxi_17is_programma_pellana