Νέα αγώνων Tσάμπιονς Λιγκ 11 Μαρτίου, ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Ενδεκάδες και στοιχηματικές προτάσεις

Σχόλιο isports.gr

Από τα χθεσινά που φαίνονται παρακάτω η ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το χθεσινό άρθρο, το παρολί 3.70 στον αγώνα της Πόρτο χάθηκε γιατί οι κάρτες και η νίκη της Πόρτο βγήκαν αλλά πήρε μόνο 3 κόρνερ αντί για 5 που θέλαμε. Φυσικά μπορεί κάποιοι από εσάς να πληρώθηκαν, όσοι προτίμησαν το πρώτη στα 3 που έδινε παρόμοια απόδοση με το πρώτη στα 5.

Το παρολί 2.00 Πόρτο – Ρεάλ – Μπάγερν που ο λαός πόνταρε χάθηκε λόγω της καταπληκτικής Σάλκε και της «αδιάφορης» Ρεάλ η οποία ήταν πολύ τυχερή που πέρασε στους 8. Με την σημερινή εικόνα έπρεπε να αποκλειστεί και εύκολα μάλιστα.

Στο παρολί του ΟΠΑΠ 2.10 με Πόρτο και Μπάγερν ημίχρονο τελικό επιβεβαίωθηκε ο άσσος της Πόρτο. Μένει το ημίχρονο τελικό στη Μπάγερν για να πληρωθούμε την Πέμπτη το πρωϊ από το Πρακτορείο Παναγάκη, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 114.

Πάμε στους αγώνες της Τετάρτης όπου το πρόγραμμα ξεκινά με το ντέρμπι του Κυπέλλου, ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.73, το over 2,5 γκολ 1.88, over 7,5 κάρτες στο 1.83, κόκκινη κάρτα στο 2.30. Σε σημείο είναι δύσκολα τα πράγματα αν και το 1.90 του Ολυμπιακού θα πάρει τζίρο.

Στους αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ εκτός από την Μπάγερν να ανοίξει το σκορ νωρίς, το πρώτη στα 7 κόρνερ 1.40 και στα 9 στο 2.20 αξίζουν όπως και το over 4,5 κάρτες στο 2.10. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων είχαν βγει 9 κάρτες! (κόκκινη του Αλόνσο μετρά για 2) Στο Στάμφορντ Μπριτζ το over 5,5 κάρτες στο 1.83 είναι η μοναδική πρόταση, θεωρώ το σημείο, τα γκολ και την πρόκριση πολύ δύσκολα για πρόβλεψη.

Καλή επιτυχία

Χθεσινές προτάσεις

Παρολί 3.70 απόδοση θα πληρωθούμε από τον αγώνα της Πόρτο. Η bet365 σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις στο ίδιο δελτίο τρία γεγονότα από τον ίδιο αγώνα συνδυάζοντας κόρνερ, σημείο, γκολ η κάρτες.  Αφού τους ευχαριστήσουμε πάμε στο Οπόρτο απόψε Πόρτο νίκη στο 1.40 ή το να σκοράρει μέχρι το λεπτό που σας κάνει αφού βάλει τον αγώνα στο LIVE, πρώτη στα 5 κόρνερ στο 1.40 και over 5,5 κάρτες στο 1.83 συνδυάζονται.  

Την 3άδα Πόρτο – Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου θα την τιμήσει αρκετός κόσμος, μακάρι να βγει πληρώνει 2.00. 

Στον ΟΠΑΠ θα ποντάρω Μπάγερν μια δυάδα 2.10 απόδοση είναι πιθανή Πόρτο και Μπάγερν ημίχρονο τελικό.

 

Τα νέα που ακολουθούν είναι από το foxbet.gr

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται η φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο (69.618) είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ TV. Διαιτητής της αναμέτρησης έχει ορισθεί ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Αλεξέα και Μερκενίδη.

Α΄ Ματς: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την ΑΕΚ): 3N-3I-5H

AEKΣε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η ομάδα του «Δικεφάλου» που το Σάββατο διέσυρε με 4-0 την ομάδα της Ερμιονίδας χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα. Ο Τραϊανός Δέλλας λόγω της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, θέλοντας έτσι να τους έχει ετοιμοπόλεμους για το σημερινό παιχνίδι.

Οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο στάθηκαν επάξια απέναντι στον αντίπαλο και δεν άφησαν σε καμία στιγμή να φανεί ότι τους χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία. Ο τεχνικός των κίτρινων δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών αφού και ο Ντακόλ, αλλά και ο Κορδέροβρίσκονται στην αποστολή. Σημαντικός παράγοντας η παρουσία του κόσμου αφού έχει γίνει sold out.

Απουσίες: 

16/8 Φιλικά: Φενερμπαχτσέ - ΟλυμπιακόςΣε αγωνιστική απραξία η ομάδα του Πειραιά εδώ και περίπου 15 ημέρες αφού λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά και της αναβολής λόγω κακοκαιρίας του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό, οι «ερυθρόλευκοι» ξέμειναν από παιχνίδια. Τελευταία επίσημη υποχρέωση ήταν αυτή στις 28/2 με αντίπαλο την Ντνίπρο, που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Η διοίκηση της ομάδος μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα επέβαλε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο πρόεδρος του συλλόγου με δηλώσεις το άφησε να εννοηθεί ότι θα πάρει πίσω την απόφαση σε περίπτωση νίκης στο σημερινό παιχνίδι, γεγονός που αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τους παίχτες. Ο Βίτορ Περέιρα δεν θα έχει στη διάθεση του τους Φουστέρ, Αυλωνίτη, Σαντάνα και Ελαμπντελαουί, ενώ θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Χάρα  αφού και ο Κώστας Μήτρογλου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Απουσίες: Φουστέρ (M, 3/1), Σαντάνα (Α, 1/0), Ελαμπντελαουί (Μ, 0/0) Αυλωνίτης (Α, 3/0), Μήτρογλου (Ε, 1/0)

 

Μπάγερν Μονάχου – Σαχτάρ Ντόνετσκ

 

Παιχνίδι για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Αlianz arena (67.812). Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από το  Novasports 1. Διαιτητής του παιχνιδιού έχει ορισθεί ο Σκοτσέζος Κολουμπ.

Α Γύρος: Σαχτάρ – Μπάγερν Μονάχου 0-0

Bayern MunichΣυνεχίζει να καλπάζει προς μια ακόμα κατάκτηση του εγχώριου τίτλου αφού το Σάββατο επικράτησε αρκετά δύσκολα του Αννόβερο με 1-3. Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο Ντόνετσκ και πλέον είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει τη νίκη αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αποχαιρετά τη διοργάνωση.

Προβλήματα στο χώρο του κέντρου για τον Πέπε Γκουαρδιόλα που δεν έχει στη διάθεση του τον Τσάβι Αλόνσο που είναι τιμωρημένος λόγω αποβολής στο πρώτο παιχνίδι. ενώ εκτός βρίσκεται και ο Τιάγκο Αλκαντάρα αλλά και ο αρχηγός της ομάδας Φιλίπ Λαμ. Ούτε σήμερα θα κάνει ντεμπούτο ο Σάβι Μαρτίνεζ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Μπερνάτ, Σβαϊνστάιγκερ, Αλάμπα, Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι. 

Απουσίες: Αλόνσο (Μ, 6/1), Αλκαντάρα (Μ, 0/0), Λαμ (Α, 4/0), Μαρτίνεζ (Μ, 0/0)

ΣαχτάρΕξακολουθεί να βρίσκεται στο κατόπι της Ντιναμό Κιέβου που ωστόσο δύσκολα θα χάσει τον φετινό τίτλο. Το Σαββαυοκύριακο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο ντέρμπι της αγωνιστικής με την Μέταλιστ στο Χάρκοβο σε ένα αποτέλεσμα που θα πρέπει να θεωρηθεί θετικό καθώς πρόκειτε για μια από τις πιο δύσκολες έδρας της Ουκρανίας.

Για την μεγάλη έκπληξη ταξίδεψε η αποστολή για το Μόναχο με τον μπαρουτοκαπνισμένο  σε τέτοιες  καταστάσεις Μιρτσέα Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει σπουδαία αγωνιστικά προβλήματα καθώς στην Ουκρανία έμεινε μόνο ο Βραζιλιάνος μέσος Μπερνάρντ που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Pyatov; Srna, Kucher, Rakitskiy, Shevchuk; Stepanenko; Douglas Costa, Fernando, Alex Teixeira, Taison; Luiz Adriano.

Απουσίες: Μπερνάρντ (Μ, 1/0)

Τσέλσι – Παρί σεν Ζερμέν

Παιχνίδι για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Στάμφορντ Μπρίτζ(41.481) του Λονδίνου. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21:45  και θα μεταδοθεί από την ΝΕΡΙΤ. Διαιτητής έχει ορισθεί ο Ολλάνδός Κάιπερς.

Α΄Γύρος : Παρί Σεν Ζερμέν -Τσέλσι 1-1

chelseaΞεκούραστη θα παρουσιασθεί στη σημερινή αναμέτρηση η ομάδα του Λονδίνου αφολυ το Σαββατοκύριακο δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του Κυπέλλου Αγγλίας. Η τελευταία παράσταση της αρμάδας του Μουρίνιο δώθηκε την περασμένη Τετάρτη όπου και επικράτησε της συμπολίτισσας Γουέστ Χαμ με 0-1 χωρίς να πατήσει το γκάζι.

Ο » Special One» φυσικά έχει θέσει ψηλά και φέτος τον πήχη για το Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο είανι και ο μόνος τίτλος που δεν έχει κατακτήσει με την Τσέλσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα καθώς από τους λογιζόμενους ως βασικούς μοναδικός απόντας θα είναι ο Ομπι Μίκελ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ την τελευταία στιγμή να αποφασίζεται η η συμμετοχή του Μάτιτς.

Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλκουέτα, Ραμίρεζ, Μάτιτς, Γουίλιαν, Φάμπρεγκας, Αζάρ, Κόστα. 

Απουσίες: Μίκελ (Μ, 2/1), Μάτιτς (Μ, 7/2)

paris-saint-germainΞέσπασμα για την ομάδα του Παρισιού που το Σάββατο επικράτησε της Λανς με 4-1 στο Παρκ ντε Πρένς. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα καθώς οι Παριζιάνοι καθάρισαν το παιχνίδι μετά το 82΄γεγονός που δεν επέτρεψε στον Λοράν Μπλάν να ξεκουράσει κάποιους από τους παίχτες του. Η Παρί εξακολουθεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με έναν μόλις βαθμό διαφορά από την Λυών.

Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε η αποστολή για την πρωτεύουσα της Αγγλίας με τα σπουδαιότερα εξ αυτών να αφορούν τη μεσαία γραμμή αφού ο Καμπάιγ δεν έχει ξεπεράσει τον προσφατο τραυματισμό του, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος Λουκας. Την τριάδα στο ιατρικό δελτίο συμπληρώνει ο Ιβοριανός Οριέ που θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόλογει λύση στις παραπάνω απουσίες.

Σιρίγκου, Μαξγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Βαν ντε Βίελ, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουιντί, Καβάνι, Ιμπραίμοβιτς.

Απουσίες: Καμπάιγ (Μ, 3/0), Λούκας (Μ, 6/0), Οριέ (Μ, 0/0)