ΕΠΣ Αργολίδας: Οι αγώνες που θα κρίνουν το πρωταθλητή

Η μάχη για το τίτλο του πρωταθλητή Αργολίδας θα κορυφωθεί την τελευταία αγωνιστική όπως δείχνει η κατάσταση. Με τη λήξη της 28ης αγωνιστικής ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας έχει 72 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 70.  Για να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Κορωνίδα Κοιλάδας πρέπει να κάνει το 2 στα 2 ενώ ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου για να στεφθεί πρωταθλητής πρέπει να νικήσει τους 2 εναπομείναντες δικούς τους αγώνες και να στραβοπατήσει ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας.

Κορωνίς Κοιλάδας (72 βαθμούς)

εντός με Πανναυπλιακό, εκτός με Αστέρα Δρεπανιακού (5η θέση με 47 βαθμούς)

ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου (70 βαθμούς) 

εντός με Ατρόμητο Παναριτίου Ναυπλίου, εκτός με Μέθανα (14η θέση, 25 βαθμούς)

Αυτό το Σάββατο, 4 Απριλίου, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας υποδέχεται τον Πανναυπλιακό 2011 και ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου τον Ατρόμητο Παναριτίου Ναυπλίου, μια ομάδα που η Α.Ε. Σπάρτη είχε αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας και είχε νικήσει 6 – 0 εκτός έδρας.

Αν και οι δυο ομάδες όπως είναι λογικό νικήσουν το Σάββατο τότε ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική με την Κοιλάδα να αγωνίζεται εκτός στον Αστέρα Δρεπανιακού και το ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου εκτός στα Μέθανα. Μια τελευταία αγωνιστική όπου ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει το +2 από τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Αν αναδειχθεί ισόπαλος, και το Κουτσοπόδι νικήσει, υπάρχει ισοβαθμία στην οποία υπερτερεί ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου που έχει νικήσει εντός την Κοιλάδα με 2 – 0 και εκτός έχει αποσπάσει ισοπαλία 1 – 1.