Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ: Η μάχη για την άνοδο στην Γ’ Εθνική ξεκινά. Διαγωνισμός

Αύριο Κυριακή 10 Μαϊου ξεκινά το Πρωτάθλημα Πρωταθλήτριων ΕΠΣ Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.   ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, Πανθυρεατικός, Α.Ε. Σπάρτη και Α.Ο. Κυπαρισσίας διεκδικούν τη μία θέση που θα οδηγήσει στη Γ’ Εθνική.

Στην αριστερή πλευρά της σελίδας του isports.gr έχει τοποθετηθεί banner όπου μπορείτε πατώντας σε αυτό να δείτε όλες τις ειδήσεις για τους αγώνες.  Αυτό γίνεται για την διευκόλυνση του επισκέπτη και για τη γρήγορη ενημέρωση σας.

Μέχρι σήμερα έχουν αναρτηθεί περισσότερα από 35 άρθρα για τα μπαράζ τα οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας πάνω δεξιά στην εικόνα

mparaz_14_15_me_udato_4

Κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει LIVE ενημέρωση, οι 11αδες των ομάδων πριν την έναρξη, και μετά τη λήξη στατιστικά, δηλώσεις, φωτογραφίες, βίντεο με τα στιγμιότυπα και άλλα. 

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και ο καλύτερος και πιο τυχερός να ανέβει στη Γ’ Εθνική.

Μέχρι την έναρξη του πρώτου αγώνα ξεκινά διαγωνισμός όπου όποιος θέλει να συμμετέχει πρέπει να προβλέψει τα αποτελέσματα της Α.Ε. Σπάρτη στους 6 αγώνες και τον πρώτο και δεύτερο σκόρερ της ομάδας στο τέλος του πρωταθλήματος. Σε άλλο άρθρο θα αναρτώνται οι προβλέψεις σας.  Αυτός που θα προβλέψει και τα 6 αποτελέσματα καθώς και τους σκόρερ θα πάρει δωροεπιταγή 50 ευρώ. Δεν μπορούν να δοθούν δύο ίδιες προβλέψεις και προηγείται αυτή που δόθηκε νωρίτερα χρονικά.

Για παράδειγμα:

ισοπαλία στη Κυπαρισσία, και 5 νίκες. Αναστασάκος 1ος, Τσούκλης 2ος θα μπορούσε να ήταν μια πρόβλεψη

Τις προβλέψεις σας μπορείτε να μας τις δίνετε στο facebook.

 

Βαθμολογία

vathmologia_mparaz_15_me_udato

Αγωνιστικές

agonistikes_mparaz_15_me_udato