Κυπαρισσία: Ανακοίνωση απόλυσης Μαντζούνη. Δήλωση του.

Aνακοίνωση ΑΟΚ

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. συνηλθε χθες και αποφασισε να λυση την συνεργασια με τον Αλεξη Μαντζουνη. Η Διοικηση του ΑΟΚ τον ευχαριστει για την προσπαθεια που κατεβαλε ολη την χρονια και την ομορφη πορεια προς το ονειρο. Του ευχεται καλη τυχη και υγεια!
Ακομη, αποφασιστηκε το Δ.Σ. να συνεχισει και την νεα ποδοσφαιρικη περιοδο, ενωμενο και δυνατο, με στοχο παντα να εχει μια δυνατη ομαδα που θα πρωταγωνιστει στα γηπεδα.

Το Δ.Σ.

 

Η ανάρτηση του Μαντζούνη στο Facebook μετά την απόλυσή του:

Αναλυτικά αναφέρει: «ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ SITE!!!! ΚΑΙ F/B THN ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο.Κ.!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ..ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ(ΣΠΥΡΟ ΛΕΚΑΝΤΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ,ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΟΤΕ!!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10!!

ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ…ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ (ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ) ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ».