Beach Volley Μποζάς 2015 για 8η χρονιά

Ο Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Ασωπού διοργανώνει από κοινού με την Αθλητική Ένωση Δήμου Ασωπού και τον Δήμο Μονεμβασίας το8ο τουρνουά (3×3)  beach volley στην παραλία του Μποζά. Κατηγορίες παιδικό, εφηβικό, γυναικείο, ανδρικό.

 

 Οι εγγραφές έως το Σάββατο 25 Ιουλίου. Δηλώσεις συμμετοχής για ομάδες τριών παικτών κι ενός αναπληρωματικού, στα τηλέφωνα 6942937616 και 6945955915, αλλά κι   ΕΔΩ  , μέσω της ψηφιακής φόρμας.

Οι όμιλοι, όπως και τα ζεύγη των ομάδων που θα διαγωνιστούν, θα οριστούν κατόπιν κληρώσεως την Κυριακή 26 Ιουλίου. Οι προκριματικοί αγώνες ξεκινούν επίσημα τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 30 Ιουλίου.
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες για τις ομάδες που προκρίθηκαν.
Το Σάββατο 1 Αυγούστου έπεται η κορύφωση της διοργάνωσης με τουςτελικούς αγώνες ανά κατηγορία και την ανάδειξη των νικητών σε καθεμιά από αυτές. Η λήξη του τουρνουά επισφραγίζεται με την απονομή μεταλλίων και κυπέλλων στις νικήτριες ομάδες από τον Δήμαρχο Μονεμβασίας και άλλους εκπροσώπους των πολιτειακών φορέων.
Τέλος, το beach party στην ακρογιαλιά του Μποζά, αποτελεί τον τερματικό σταθμό αυτής της εξαήμερης διαδρόμης!

Το τουρνουά beach volley Mποζά ξεκίνησε ως τολμηρό εγχείρημα των προκατόχων του Πολ/κού Συλλόγου και δέχθηκε επιτυχώς αρκετές τροποποιήσεις έως σήμερα, που  με τον τρόπο τους τό καθιέρωσαν σε θεσμό. Κοινή πολιτική όλων, η ανάδειξη της συνεργασίας, της ανιδιοτελούς συμμετοχής και του φίλαθλου πνεύματος, που υπενθυμίζει πως σημασία έχει η πορεία προς τη νίκη και όχι η νίκη καθαυτή.

«Όπου άμιλλα ενταύθα και νίκη εστί..»
Αριστοτέλης.

ola