Λαμία: Ανακοινώνει Βαζάκα, ρόστερ!

Ο Γιώργος Βαζάκας αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία της Λαμίας ,επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ της mikriliga.com. Ποιοι παίκτες είναι στο “στόχαστρο” και ποιοι ανανεώνουν!

 

Η mikriliga.com σας αποκάλυψε το “φλερτ” της Λαμίας με τον Γιώργο Βαζάκα και αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να επιβεβαιωθεί πανηγυρικά.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ ο Γρεβενιώτης τεχνικός έδωσε τα χέρια με τονΠανουργιά Παπαϊωάννου και την Παρασκευή που ο “ισχυρός” άνδρας θα επιστρέψει από την Κύπρο, θα ανακοινωθεί επίσημα και την Δευτέρα θα πιάσει δουλειά.

Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές για να στελεχωθεί το ρόστερ το οποίο στη παρούσα φάση αποτελείται μόνο από τον Πίντο που έχει ανακοινωθεί.

Η mikriliga.com έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας της Φθιώτιδας, με κάποιους εκ των οποίων έχουν ήδη γίνει επαφές, ενώ ορισμένοι έχουν ήδη συμφωνήσει προφορικά.

Τερματοφύλακες

1.Παναγιώτης Πάππος (Καλαμάτα)
2.Σπύρος Βρονταράς (Απόλλων 1926)
3.Θανάσης Γεωργίου (Λαμία)

Αμυντικοί

4.Γιώργος Μαργαρίτης αριστερό μπακ (Ολυμπιακός Βόλου)
5.Λευτέρης Γιαλούσης στόπερ (Ολυμπιακός Βόλου)
6. Χρήστος Νιάρος αριστερό μπακ (Αχαρναϊκός)
7. Γρηγόρης Παπαζαχαρίας στόπερ (έπαιζε Κύπρο)
8. Πέτρος Κοντέων (ΑΟ Χανιά)

Μέσοι

9.Ανέστης Νάστος αμυντικός μέσος (Παναιγιάλειος)
10.Ράντι επιτελικός μέσος (Ηρακλής Ψαχνών)
11.Νουκ Μπονγκ αμυντικός μέσος (Άλιμος)
12. Γιώργος Ιορδανίδης αμυντικός μέσος (Αχαρναικός)

Επιθετικοί

13.Ερικ Γουόρντεν φορ (Ηρακλής Ψαχνών)
14. Προκόπης Σαγάνας φορ (Άλιμος)
15. Χρήστος Αλεξίου φορ (Τύρναβος)
16. Χρήστος Ευσταθίου δεξιός χαφ (Απόλλων 1926)

Από το περσινό ρόστερ πλην του Γεωργίου αναμένεται να παραμείνουν και οι Αντωνίου,Αντωνόπουλος, ενώ πολύ κοντά στην ανανέωση βρίσκεται και ο Ζουλιώτης. Σε περίπτωση που ο δεξιοπόδαρος μπακ δεν τα βρει με τη διοίκηση, κάτι που δεν συγκεντρώνει, παρά ελάχιστες πιθανότητες, έχει προταθεί ο Παληγεώργος ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε, αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών..  Σε προφορική συμφωνία έχει έρθει και ο Αλεξίου για τον οποίο σας έχει ενημερώσει σχετικά η mikriliga.com.

ΠΗΓΗ; mikriliga.com