Πανηλειακός: Οι πιο κρίσιμες μέρες για την ύπαρξη ομάδας ή όχι – Οι επαφές Λιατσή και τα νεότερα

Ο Πανηλειακός διανύει πλέον τις πιο καθοριστικές μέρες, αφού αυτές είναι που θα κρίνουν τελικά αν μπορεί να φτάσει στη δημιουργία ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Κι όπως έχουμε ήδη αναφέρει από τα αμέσως προηγούμενα ρεπορτάζ, η μόνη ελπίδα που απομένει, είναι να έχει κάποια αποτελέσματα μια τελευταία πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί τις τελευταίες μέρες εκ μέρους του δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή.

Ο οποίος μαζί με συνεργάτες του, ήδη έχουν κάποιες αρχικές επαφές με συγκεκριμένα πρόσωπα, τόσο του Πύργου, όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Μέσα στο πλαίσιο της ανάγκης βοηθειών και οικονομικής ενίσχυσης προς την ομάδα.

– Και μάλιστα εκκρεμεί να γίνει το συντομότερο και μια κοινή συνάντηση του δημάρχου με αρκετούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής του Πύργου.

Συνάντηση από το αποτέλεσμα της οποίας θα κριθούν πάρα πολλά για το αν τελικά μπορεί να υπάρχει μια οικονομική βάση και πόση (περίπου)…

* Ενώ όπως πληροφορηθήκαμε, την προσπάθεια αυτή συνδράμει πλέον κι ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας. Παρακινούμενος από το δήμαρχο (με τον οποίον ως γνωστόν έχει στενές φιλικές σχέσεις), αλλά κι από το ενδιαφέρον του για τον Πανηλειακό, που ο κ. Τζαβάρας έχει δείξει και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν.

– Σε συνομιλία μας με πρόσωπο από το περιβάλλον του δημάρχου Πύργου, μας μεταφέρθηκε το εξής:

“Σε κάθε περίπτωση ο πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλιστούν κάποια βασικά που απαιτούνται, ώστε να δημιουργηθεί και να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα μια ομάδα αποτελούμενη κατά πλειοψηφία από ντόπιους παίκτες. Η οποία θα κάνει μια όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή παρουσία.

Έχουμε προς το παρόν στο προσκήνιο το πιο …προσιτό σενάριο. Δηλαδή να αποτελέσουν χρονικά τους πρώτους παίκτες της ομάδας οι 8 – 9 που προέρχονται από την περυσινή ομάδα Νέων και ανήκουν στον Πανηλειακό, συν 3 – 4 ακόμα που έχουν παίξει και παλιότερα και νομίζουμε πως θα ήθελαν και πάλι να έρθουν στην ομάδα ενισχύοντας τη νέα προσπάθεια. Όπως ο Θεοδωρακόπουλος, ο Πλαστουργός, κ.τ.λ.

Αν γίνει το ξεκίνημα, και μπει ομάδα μέσα στο γήπεδο για έναρξη προετοιμασίας, τότε από κει και πέρα αρκετά πράγματα θα μπορούν να κυλήσουν πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Τόσο για την ενίσχυση της, αγωνιστικά και οικονομικά, όσο και για τη λειτουργία και την οργάνωση της γενικότερα”…

Η πρόσφατη πρόταση από επιχειρηματία

Παράλληλα, παραμένει “στο τραπέζι” το θέμα πρότασης που επίσης αναφέραμε από προηγούμενο ρεπορτάζ.

Η οποία αυτή πρόταση προέκυψε τη Δευτέρα, όταν υπήρξε επικοινωνία – άγνωστου ακόμα στην επιβεβαίωση των στοιχείων του – προσώπου, ο οποίος μετέφερε προς το δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή ενδιαφέρον για την ομάδα! Και συγκεκριμένα επικοινώνησε μέσω άμεσου εκπροσώπου του, όπως μάθαμε.

Ο εκπρόσωπος αυτός επικοινώνησε απευθείας με το δήμαρχο, ζητώντας μάλιστα το συντομότερο συνάντηση μαζί του στην οποία να είναι κι ο ίδιος ο βασικός ενδιαφερόμενος για να μεταφέρει αναλυτικά την πρόταση του.

Κατά τις πληροφορίες, μια τέτοια συνάντηση προγραμματίστηκε να γίνει στον Πύργο. Και τελικά, το πιθανότερο για την Κυριακή (εκτός απροόπτου). Ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες, πάνω στο ίδιο θέμα, άφηναν …παράθυρο να υπάρξουν εξελίξεις ως την Παρασκευή για την πρόταση αυτή…

Πιθανότατα, ο δήμαρχος να θέλει στο ενδιάμεσο διάστημα ως τότε να έχει “ξεκάθαρη” εικόνα του τοπίου, από πλευράς ντόπιας οικονομικής βάσης.

Η ιδιότητα του ενδιαφερόμενου είναι επιχειρηματίας. Και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,στην αρχική επικοινωνία εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος του άτομο από την Καλαμάτα.

Παραμένει άγνωστο αν είχε παλιότερα άλλη ποδοσφαιρική ενασχόληση…

ΠΗΓΗ: http://www.iliaoikonomia.gr/

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής