Βύζας Μεγάρων: Σπουδαία μεταγραφή ο Τσονκόφ. Νίκη 5 – 1 επί του ΠΑΟΚ Μάνδρας

Η ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς την φανέλα των “κιτρινόμαυρων” θα φοράει τη νέα χρονιά ο 20χρονος (24/1/1995) Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός Στέφαν Τσονκόφ.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει ύψος 1.87 και βάρος 79 κιλά. Ξεκίνησε από την Λέφσκι(Κάρλοβο) ομάδα της Γ’ Έθνικής σε ηλικία 7 ετών. Μετά πήγε στα 13 του στην ακαδημία της Βέκτα Φιλιππούπολης. Σε ηλικία 16 ετών ήρθε στην Αθήνα και αγωνίστηκε στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων Α΄ΕΠΣΑ για τρία χρόνια.

Καταιγιστικός ο Βύζας στο κύπελλο! 5-1 τον ΠΑΟΚ Μάνδρας..

Πρόβα τζενεράλε εν όψει του Κυριακάτικου τοπικού ντέρμπι στο Λουτράκι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής!

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Στο 8’ ο Αλέξης Μαζιώτης με σούτ πέτυχε το 1-0. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Γκιόκας με σούτ ύστερα από φάουλ του Λάσκου έφερε το μάτς στα ίσια 1-1. Στο 45’ ο Βλάχος έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Μπαντζούνας με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον Βύζαντα 2-1. Στην επανάληψη το δίδυμο Λιούρα-Βαρελά με την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο στο β΄ημίχρονο καθάρισε για τον Βύζαντα Μεγάρων που με γκόλ δικά τους στο 49’ από σέντρα του Κλωνάρη ο Λιούρας πέτυχε το 3-1, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λιούρας έδωσε την ασιστ στον Βαρελά που ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 4-1. Για να κλείσει το σκόρ στο 57’ ο Λιούρας με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Βαρελά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 76’ κεφαλιά του Βαρελά από φάουλ του Κλωνάρη η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Καλή η διαιτησία του Αριστείδη Αλιάγα που απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Αλέξη Μαζιώτη 84’.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Κυριάκος Μίχας): Καρνέσης, Αλεβίζος, Δημακάκος, Μπαντζούνας, Βαρδακώστας, Κλωνάρης, Παιδάκης(52’ Βαρελάς), Μαζιώτης Ακής(58’ Μαρινόπουλος), Ζωγράφος(46’ Λιούρας), Μαζιώτης Αλέξης, Βλάχος.

ΠΗΓΗ: topiko24

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα της Γ’ Εθνικής