Καλαμάτα: Για εύκολο διπλό στην Βάρδα (!)

Από  κύκλους του προπονητικού τιμ έχει διαρρεύσει πως η “Μαύρη Θύελλα” ίσως πάρει ένα εύκολο διπλό (!), παρά την πολύ δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου με την Βάρδα εκτός για την Καλαμάτας που όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη έδρα είναι εκεί από τις προηγούμενες χρονιές, ακόμα και αν παίξουν σε ουδέτερο γήπεδο. Ένας τελικός καλύτερα θα τον λέγαμε καθώς μία ήττα για τους “μελανόλευκους” θα σημάνει πραγματική πλέον καταστροφή, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία της ερασιτεχνικής Γ” Εθνικής! Εκτός από αυτό προσπάθεια θα γίνει να συμπληρωθεί κανονική αποστολή 18 ποδοσφαιριστών, καθώς κάποιοι αποτελούν εδώ και ημέρες ξένο σώμα στην ομάδα και ίσως τελικά δεν ακολουθήσουν την αποστολή!

Κερμενίδης και Αθανασόπουλος είναι 2 από τους ποδοσφαιριστές που ζήτησαν ήδη να αποχωρήσουν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πειστούν να παραμείνουν, ενώ αναμένετε κοσμοσυρροή στην πόρτα της εξόδου όταν μπούμε στον Ιανουάριο σε λίγες ημέρες, και εφόσον φυσικά παραμείνει η ίδια τεχνική ηγεσία! Να θυμίσουμε πως ήδη εκδιώχθηκαν από την ομάδα πριν λίγες ημέρες οι Κωνσταντινίδης, Καραλής, Διαμάντης, Χαλκιαδάκης, Ίλιεφ, αλλά και  Κραστόβτσεφ, ενώ φυσικά αρκετά πιο πριν και ο νεαρός ταλαντούχος Νίκος Βασιλόπουλος!

Εδώ να πούμε επίσης με το έτσι θέλω που λέμε ο Λεωνίδας Μπίλης πέταξε με το καλημέρα έξω από την ομάδα ακόμα 2 Καλαματιανούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες τους Γκαρμίρη και Νικολόπουλο που έχουν να προπονηθούν επί της ουσίας στην ομάδα που ανήκουν πάνω από 2 Μήνες! Η απόφαση του προπονητή να γίνονται πρωινές προπονήσεις  επειδή έτσι βολεύει κάποιους, δεν επιτρέπει στους 2 νεαρούς να ακολουθήσουν λόγω σχολείου, ενώ όλοι θυμόμαστε πως ο πιτσιρικάς Νικολόπουλος επί ημερών Καβαλιέρη έβγαζε μάτια!   Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στην τεχνική ηγεσία γενικότερα, παρά τα όσα ακούστηκαν στην συνέντευξη τύπου από τον αρχηγό Γαλανόπουλο αφού οι εξελίξεις μαρτυρούν ακριβώς το αντίθετο!

ΠΗΓΗ: taklin.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής