Παναργειακός: Με μπροστάρη τον Μερτύρη.

Σημαντικότατες εξελίξεις στην σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση του Παναργειακού, όπου ο Ιωσήφ Μερτύρης ανέλαβε να ηγηθεί της διοίκησης που συνεχίζει όπως ήταν ως τώρα, ξεκαθαρίζοντας πως στόχος παραμένει ο πρωταθλητισμός και ο απολογισμός των προσπαθειών θα γίνει σε τέσσερις μήνες, στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου. Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με τον ταμία της ομάδας του Παναργειακού, Θανάση Παπαδόπουλο να ενημερώνει τους παρευρισκόμενους πως η ομάδα μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πληρωμένη και δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Κώστας Κιμουλιάτης κάνοντας απολογισμό της έως τώρα πορείας είπε μεταξύ άλλων: «Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι σαν μια ομάδα φιλάθλων όταν είδαμε πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλον, να κατεβάσουμε την ομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά βλέπαμε. Παρά το ότι η ομάδα δεν είχε τίποτα το καλοκαίρι, το όνειρο ήταν πάντα ο πρωταθλητισμός, γιατί είναι στο dna αυτής της ομάδας! Παρά τα όποια λάθη μας- γιατί είμαστε ερασιτέχνες παράγοντες, έχουμε την ομάδα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Όμως μια μερίδα φιλάθλων μας ασκεί άδικη κριτική μετά τα δυο τελευταία άτυχα αποτελέσματα και ειδικά την ήττα από τη Χαλκίδα.

Οι υποχρεώσεις μας είναι πληρωμένες προς τους παίκτες και ήρθαμε εδώ να σας πούμε πως αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να πάρει την ομάδα, μπορεί να το κάνει, εμείς αποχωρούμε. Αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος, προτείνω ο Ιωσήφ Μερτύρης να αναλάβει προεδρος».

Ακολούθησε ο Ι.Μερτύρης στο βήμα ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Η διοίκηση αυτή ξεκίνησε έχοντας ως στόχο τον πρωταθλητισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα βγει κιόλας. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί κι αν ακόμη ανέβει, αν δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, ο ίδιος θα εισηγηθεί να μην δηλωθεί στην Β’ Εθνική.Πρέπει να φέρουμε 1500 άτομα στο γήπεδο αντί για 500. Ξεκινήσαμε στις 10 Σεπτεμβρίου όταν άλλες ομάδες ξεκίνησαν στις 10 Ιουλίου και με διπλάσιο μπάτζετ, π.χ. ο Αιολικός- τον οποίο κερδίσαμε με 3-0. Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν διαθέσει άπειρο χρόνο και έχουν βάλει πολλά λεφτά για τις δυνατότητές τους. Πιστεύω πως πρέπει να προχωρήσουμε και η ομάδα να κάνει αυτό που ξέρει: πρωταθλητισμό.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στη Σπάρτη, όπου και να χάσουμε είμαστε στο πρωτάθλημα, αφού υπάρχει μπροστά μας ένας γύρος ακόμη. Είμαι διατεθειμένος να ηγηθώ αλλά μην έρθουμε το καλοκαίρι εδώ στην ίδια αίθουσα και είμαστε 50 άτομα… Χρειαζόμαστε βοήθεια από όλους, κι ας μην είναι οικονομική.

Το υλικό αξιολογείται από τον προπονητή, κάποιοι θα φύγουν κάποιοι ζήτησαν να φύγουν. Αλλά και πάρα πολλοί θέλουν να έρθουν σε μια ομάδα που δεν οφείλει σε κανέναν. Άμεσα πρέπει να πάρουμε 3-4 έτοιμους ποδοσφαιριστές και να είναι έτοιμοι με την Σπάρτη».

Τέλος, αναφερόμενος στη διαιτησία ξεκαθάρισε: «Εγώ δεν ασχολούμαι με την διαιτησία. Πιστεύω ότι αν τα βάλουμε όλα κάτω στα τόσα χρόνια δεν έχω ευνοηθεί ούτε αδικηθεί κατάφορα. Η ελληνική διαιτησία έχει προχωρήσει σε αυτη την κατηγορία, τα λάθη είναι ανθρώπινα. Αν έχεις καλή ομάδα προχωράς».

ΠΗΓΗ: argonafplia