Π.Α.Ο. Βάρδας – Κανάρης Νενήτων 2 – 1. (βίντεο)

Για το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής κατηγορίας στον 3ο Όμιλο, ξεκίνησε το Σάββατο η διεξαγωγή των αγώνων της 17ης αγωνιστικής μέρας. Με πρώτο από αυτά το ματς όπου ο ΠΑΟ Βάρδας υποδέχθηκε τον Κανάρη Νενητων Χίου και επικράτησε με σκορ 2-1.

Η ομάδα της Βάρδας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και μετέφρασε την αγωνιστική της υπεροχή με τα γκολ που πέτυχαν, στο 26′ ο Γκάτσης το 1-0 και στο 64′ οΚωνσταντινίδης το 2-0. Ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 75′ σε 2-1.

Πήρε λοιπόν έτσι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο το στόχο που είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Πετυχαίνοντας παράλληλα και την πρώτη της νίκη μέσα στο 2016, αφού στα μόλις τρία ματς που είχε δώσει ως τώρα στο διάστημα αυτό, δεν είχε “γευθεί” αυτό το αποτέλεσμα (δυο ισοπαλίες και μια ήττα)

* ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον αγώνα – αργότερα στο ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ – ΕΔΩ

Η συνέχεια

Σε ότι αφορά τον αμέσως επόμενο αγώνα του ΠΑΟΒ, για τη 18η αγωνιστική πλέον, αυτός θα είναι με τον Παναρκαδικό εκτός έδρας, στην Τρίπολη, την προσεχή Κυριακή 6/3.

– Στο μεταξύ, για το αμέσως προηγούμενο ματς στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό, που αναβλήθηκε τότε λόγω των καιρικών συνθηκών (δεν απέπλευσε το πλοίο από Πειραιά το βράδυ του Σαββάτου), η συνέχεια στη διαδικασία θα δοθεί από την προσεχή Πέμπτη 3/3, όπως αναφέραμε κι από προηγούμενο ρεπορτάζ.

Είναι αγώνας που προγραμματίζεται να οριστεί εκ νέου. Ενώ το ίδιο θα γίνει και για τον αγώνα της Σπάρτης στη Χίο με τον Κανάρη, που η ομάδα της Λακωνίας επίσης δεν μπόρεσε να ταξιδέψει (ήταν στο ίδιο καράβι με τον ΠΑΟΒ).

Οι υπόλοιποι αγώνες της 17ης μέρας (Κυριακή)

* Η άλλη ηλειακή ομάδα, η Δόξα Νέας Μανωλάδας θα αγωνιστεί στην Ερμιόνη απέναντι στην τοπική Ερμιονίδα, η οποία “καίγεται” για βαθμούς στη μάχη για την παραμονή.

Όμως η ευρισκόμενη σε πολυ καλή κατάσταση Δόξα, όπως έδειξε και με τη μεγάλη νίκη κατά του Παναργειακού, θα διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα αφού άλλωστε θέλει να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία.

 

ΠΗΓΗ: http://www.iliaoikonomia.gr/

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής