Α.Ε. Σπάρτη: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με Καλαμάτα

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Σπάρτη για τα εισιτήρια για τον αγώνα με Καλαμάτα:

Το ΔΣ της ΑΕ Σπάρτη απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους εν όψει του αγώνα της Κυριακής (17/4) με αντίπαλο την Καλαμάτα (14:15) που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας ολοκληρώνει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και με τη συμπαράσταση των Σπαρτιατών και Λακώνων φιλάθλων, θα επιδιώξει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα για να πετύχει τους στόχους της.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Καλαμάτα θα ξεκινήσει την Κυριακή (17/4) στις 11:00 το πρωί από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου.

Καλούμε τους φίλους μας να στηρίξουν την ομάδα δυναμικά, όπως άλλωστε κάνουν πάντα, με κόσμιο τρόπο, για να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος τιμωρίας.

Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας και να οδηγήσουμε την ΑΕ Σπάρτη σε νέες επιτυχίες.

Η νέα «μεταγραφή» της Α. Ε. Σπάρτη

Η σημερινή προπόνηση της ΑΕ Σπάρτη πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του Ηλία Κατσογιάννη. Ο επί σειρά ετών στέλεχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (διευθυντής marketing-γενικός διευθυντής) αλλά και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρίσκεται στη Σπάρτη από τον περασμένο Μάρτιο, προκειμένου να «τρέξει» διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα. Η νέα… μεταγραφή της «Βασίλισσας» του Νότου ήρθε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο την τελευταία διετία έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου το καμάρι της Λακωνίας να πάρει τη θέση που του αξίζει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας. Ο Ηλίας Κατσογιάννης έχει ενημερωθεί ήδη για όλα τα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και εφόσον η ΑΕ Σπάρτη πανηγυρίσει την άνοδο στη Football League, θα βάλει σε εφαρμογή, μαζί με τους διοικούντες, το πλάνο που έχουν εκπονήσει για την περαιτέρω ανάπτυξη τα ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη