Αμανατίδης: Πάμε για τη νίκη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στον Αιγινιακό δεν επαναπαύονται στο γεγονός ότι τους κάνουν… τρία αποτελέσματα στο αυριανό (16/4) ντέρμπι με την ΑΕ Καραϊσκάκης, όπως ξεκαθάρισε ο έμπειρος προπονητής.

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή, έδωσαν την ευκαιρία στον Αιγινιακό να ξεφύγει κατά 3 βαθμούς στην κορυφή του 2ου ομίλου, μόλις μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι της χρονιάς με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Επί της ουσίας, η εξέλιξη αυτή πρόσφερε στην ομάδα του Αιγίνιου το πλεονέκτημα, εφόσον ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά στο αυριανό ματς (16/4) να ευνοείται σε ισοβαθμία με τον βασικό αντίζηλό της στην κούρσα του τίτλου.

Παρ’ όλα αυτά, ο Περικλής Αμανατίδης ξεκαθάρισε, μέσω του «pamebala.gr», πως η ομάδα του δεν πρόκειται να «κάτσει» πάνω σε αυτό το αβαντάζ, επισημαίνοντας πως θα παραταχθεί στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων της Άρτας με στόχο να κάνει ένα καλό παιχνίδι που θα της φέρει τη νίκη.

«Ένα παιχνίδι πολύ καθοριστικό, από εκείνα που αξίζει να παρακολουθείς στο ποδόσφαιρο. Είμαστε σε καλή κατάσταση, με καλή απόδοση, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Έχουμε στο μυαλό μας να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάμε για το αποτέλεσμα που θέλουμε, το οποίο είναι η νίκη» τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός του Αιγινιακού, για να συμπληρώσει: «Προσπάθησα να μην μπω σε αυτή τη διαδικασία σκέψης, ότι δηλαδή έχουμε τρία αποτελέσματα. Πάμε να παίξουμε ένα πολύ καλή ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη. Έτσι αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι».

Στον επίλογό του, ο κ. Αμανατίδης σχολίασε: «Είναι πολύ ωραίο που θα γίνει το παιχνίδι μπροστά σε πολύ κόσμο. Δεν έχει σημασία αν θα πρόκειται στην πλειοψηφία τους για φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας. Άλλωστε, το ποδόσφαιρο υπάρχει για να το παρακολουθεί ο κόσμος».

ΠΗΓΗ: pamebala.gr