Α.Ε. Σπάρτη: Δήλωση Νίκολας Βιγιαφάνε

O Aργεντίνος παιχταράς Νίκολας Βιγιαφάνεπατήστε εδώ για τον απολαύσετε στην Α’ κατηγορία Χιλής και σε όλα τα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί – ήρθε τον Ιανουάριο και αποδείχτηκε λίρα εκατό για την Σπάρτη. Πέτυχε 4 γκολ που έδωσαν 3 τρίποντα – δείτε τα βίντεο που ακολουθούν – μοίρασε δύο ασσίστ και ήταν από τους παίκτες που οδήγησαν στο δεύτερο γύρο τους Σπαρτιάτες στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Νίκολας τόνισε στο isports.gr το γεγονός ότι όλοι τον έκαναν να νοιώθει σαν την οικογένειά του στη Σπάρτη. Αναλυτικά η δήλωση του:

Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα έκανε για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε. Κερδίσαμε κάθε παιχνίδι, είμασταν πολύ δεμένοι και εκτός γηπέδου, μια οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν μαζί μας, τον πρόεδρο και τον τεχνικό μου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα, το σύνολο του προπονητικού team, τους συμπαίκτες μου και όλοι τους ανθρώπους της Σπάρτης που με έκαναν να νιώθω καλά. Δεν έχω λόγια για όλη την αγάπη που μου έχει δώσει ο κόσμος.  Με έκαναν να αισθάνομαι σαν την οικογένειά μου, και πάλι λέω συγχαρητήρια σε όλους και ότι αυτή είναι η αρχή της Σπάρτης για πολλές επιτυχίες!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Σπάρτης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, για το γεμάτο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι που έπαιξε ένα πολύ σημαντικό ρόλο για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Με έκαναν να αισθάνομαι σαν οικογένεια για πάντα, αυτό είναι το πιο σημαντικό! Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστώ πολύ!

‘Οταν τα πράγματα είναι σωστά οργανωμένα, με καλούς ανθρώπους και σαν οικογένεια, τα αποτελέσματα έρχονται πολύ γρήγορα όπως ακριβώς έγινε στην ομάδα μας.

στο 0:35 του βίντεο στη Χίο

στο 6:20 εντός με Αιολικό

στο 0:30 του βίντεο με στη Βάρδα

το γκολ του Νίκολας με τον Α.Ο. Χαλκίς

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη