Α.Ε. Σπάρτη: Live Streaming η συνέντευξη Τύπου του Δ. Γιαννακόπουλου

Τα… χαρτιά της για τη νέα σεζόν στην Football League θα ανοίξει η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Οι Πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο, το Σάββατο (14/5) το μεσημέρι θα κάνουν τον απολογισμό της τελευταίας διετίας, όπου κατέκτησαν δύο συνεχόμενες ανόδους, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσουν το πλάνο τους για την επόμενη… μέρα στον σύλλογο με την συμμετοχή στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

AdTech Ad

Το «παρών» θα δώσει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έχει είναι δίπλα στην ομάδα της Λακωνίας, προκειμένου να δρομολογήσει τις εξελίξεις για να είναι πανέτοιμη η ΑΕ Σπάρτη με τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

Δείτε την συνέντευξη Τύπου ζωντανά από το Onsports:

Το οnsports θα σας μεταδώσει ζωντανά με εικόνα και ήχο το Σάββατο  την συνέντευξη Τύπου της διοίκησης της Σπάρτης και προσωπικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά και την απονομή στην ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στις 13.00 ο ιδιοκτήτης της ΑΕ Σπάρτης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναφερθεί στην χρονιά που ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία, αλλά και στο όραμά του για το μέλλον.AdTech Ad

Το απόγευμα στις 17.45 θα ακολουθήσει η φιέστα και το φιλικό της ομάδας με τον Ατρόμητο Αθηνών. Στη συνέχεια θα γίνει η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής.

Και η απονομή θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από το onsports.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη