Σενάριο συγχώνευσης Κισσαμικού – ΑΟΧ

Το ρεπορτάζ του cretalive αναφέρει ότι, οι δύο σύλλογοι έχουν συζητήσει και εξακολουθούν να το κάνουν, το ενδεχόμενο να προκύψει ΜΙΑ ομάδα μέσα από τις δύο ΠΑΕ (Κισσαμικός – ΑΟΧ), η οποία θα μπορέσει να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την άνοδο στην Superleague.

Την Κυριακή ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Football league και θα βρει τον Κισσαμικό στην κολακευτική 6η θέση, μια ομάδα που είχε αρχικό στόχο την παραμονή της. Εξαιρετική, σε κάθε περίπτωση. Σε διοικητικό όμως επίπεδο φαίνεται ότι ο πρόεδρος της ομάδας »ψάχνεται» και για κάτι καλύτερο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο κ. Ροκάκης πέρα από την εξαιρετική φετινή πορεία  του Κισσαμικού, δεν είναι ευχαριστημένος από την πολύ χαμηλή προσέλευση του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, ενώ θα περίμενε και μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια από τους τοπικούς παράγοντες. Φυσικά υπάρχει και το ‘’αγκάθι’’ με το θέμα του γηπέδου. Όλα αυτά, τον κάνουν να σκέφτεται μια πιθανή …συνεργασία με την ομάδα του ΑΟΧ.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Τζουγκαράκης ανέλαβε ξανά τον ΑΟΧ στα μέσα Μαρτίου, ώστε να καταφέρει να βγάλει την ομάδα από το διοικητικό αδιέξοδο και τελικά να την οδηγήσει στην οριστική παραμονή. Στην ομάδα, περιμένουν στα χαρτιά το τρίποντο με τον Αχαρναϊκό,ενώ την Κυριακή υποδέχονται την ομάδα του Πανελευσιανιακού. Θυμίζουμε, ότι ο Μιχάλης Τζουγκαράκης αποχώρησε από την ομάδα των Χανίων τα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη για λόγους ασυμφωνίας με τον Νίκο Κατσιγιάννη, ομάδα την οποία ενίσχυε οικονομικά από το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, έχει μιλήσει στο πρόσφατο παρελθόν για τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχει για την ομάδα, που φτάνουν μέχρι την Superleague ενώ τα πρόσφατα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για συνεχείς επαφές με στόχο την ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα της ιστορικής ομάδας του ΑΟΧ.

Οι σχέσεις των δύο παραγόντων είναι αρκετά καλές και οι φιλοδοξίες τους μεγάλες. Οι συζητήσεις για πιθανή συγχώνευση των δύο ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα ΟΜΩΣ ακόμα βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο για να θεωρήσουμε κάτι σαν δεδομένο. Το ενδεχόμενο αυτό μπορεί να μην προκύψει από την νέα χρονιά αλλά μέσα από τις διεργασίες που γίνονται αυτόν τον καιρό να μπουν οι βάσεις σε μια προοπτική συγχώνευσης την επόμενη τριετία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League