Σαρακατσάνος: Εμείς θα καθορίσουμε την μοίρα μας

Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος είναι από τους αρχηγούς του ΑΟ Τρίκαλα και βέβαια με δηλώσεις του δίνει το στίγμα για το πώς ακριβώς θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα κατά τη νέα σεζόν. Όλα αυτά με την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην «Λέσχη 97,6» και ξεδίπλωσε τις πρώτες του σκέψεις.
«Δεν το κρύβω ότι μίλησα με τους υπεύθυνους της ομάδας και εξέφρασε την έκπληξη μου, διότι βρίσκομαι πολλά χρόνια στα γήπεδο και επί της ουσίας για πρώτη φορά θα ξεκινήσει μια ομάδα με σχεδόν έτοιμο το ρόστερ. Αυτό βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο και για το προπονητικό τιμ, αλλά και για τους ίδιους τους παίκτες, αφού η δουλειά της προετοιμασίας είναι πάντα σημαντική».
Στην συνέχεια έκανε αναφορά για τους στόχους της ομάδας. «Την σεζόν που τελείωσε τερματίσαμε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Από κάποια λάθη δεν πήραμε την άνοδο, ενώ είναι δικαίωση ότι αρκετοί προπονητές αντιπάλων ομάδων αναγνώρισαν ότι ο ΑΟ Τρίκαλα ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θεωρώ όμως ότι ήταν και ένα μάθημα για εμάς, ώστε στο νέο πρωτάθλημα να μπούμε με την ορμή που πρέπει για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».
Για τους νέους αντιπάλους τόνισε: «Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο νέο πρωτάθλημα με την δυναμική που έχει ο ΑΟ Τρίκαλα εμείς θα καθορίσουμε την μοίρα μας. Από εμάς θα εξαρτηθεί η κατάκτηση του στόχου και σίγουρα θα τα καταφέρουμε αν ο καθένας κάνει την δουλειά του. Έχουμε μια ισχυρή διοίκηση, τον κόσμο να μας στηρίζει και πιστεύω ότι η στήριξη αυτή θα γίνει πολύ πιο ισχυρή τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θεωρώ ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας για να κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους, αλλά και τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Γιαλιά, τον πρόεδρο Γιώργο Γιαλιά και όλους που μοχθούν καθημερινά για το καλό του ΑΟΤ».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League