Προχωρούν εντατικά οι εργασίες υποδομής στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης (φωτογραφίες)

Το isports.gr βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης για να καταγράψει την πρόοδο των εργασιών υποδομής για τις εγκαταστάσεις που θα τοποθετηθούν στη βόρεια πλευρά του γηπέδου. Το γήπεδο θα πρέπει να είναι έτοιμο τέλος Αυγούστου για να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας και Φουτμπολ Λιγκ.

Προχωρούν εντατικά οι εργασίες υποδομής στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με στόχο την αναβάθμιση του γηπέδου το οποίο θα χρησιμοποιήσει  για την νέα αγωνιστική περίοδο η Π.Α.Ε  Σπάρτη. Στόχος η υψηλή σε ποιότητα αναβάθμιση του Γηπέδου προκειμένου να αποτελέσει αυτή μια ακόμα επιπλέον ώθηση στην ομάδα μας.

Η  ‘’ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ’’ έχοντας κατασκευάσει αθλητικά έργα σε όλη την Ελλάδα και με διεθνείς συνεργασίες στον κατασκευαστικό κλάδο εγγυάται την παράδοση του έργου εντός του χρονοδιαγράμματος, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία όλων των συστημάτων.

H εξειδίκευση του κατασκευαστή σε Δημόσια, Ιδιωτικά ,αλλά ως επί το πλείστον σε Αθλητικά έργα οι δημόσιες σχέσεις που διατηρεί με την Uefa την Superleague , αλλά και την Football league και η συνεχή του εξέλιξη στον τομέα των κατασκευών, αποτελούν εχέγγυο για κάθε του μελλοντική συνεργασία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε το site της εταιρείας

Σαν isports.gr ζητάμε συγγνώμη που αναγκαζόμαστε να βάλουμε το υδατογράφημα του isports στις φωτογραφίες. Tο κάνουμε για μια ειδική περίπτωση αθλητικού site γειτονικού νομού (μια κατηγορία μόνος του) που αντιγράφει συνεχώς ότι κινείται σε facebook και άλλα site. Πιστεύουμε πάντως και ότι και σε αυτή τη περίπτωση θα σταθεί στο ύψος του, θα κόψει λίγο από τη μία πλευρά, λίγο από την άλλη για να μην φαίνεται το υδατογράφημα και θα τις αναρτήσει στο site του.

26iouosdaldnsaldnpqosdia1
26iouosdaldnsaldnpqosdia3

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση για την τροφοσία των εγκαταστάσεων που θα μπουν είναι έτοιμη

26iouosdaldnsaldnpqosdia2

γίνεται αλλαγή σανίδων στις κερκίδες

26iouosdaldnsaldnpqosdia5