Τρίκαλα: Ανακοίνωσε Σιδεράκη, δηλώση. Ανακοίνωση για τους φιλάθλους

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Γιάννη Σιδεράκη (16/11/1987) ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή, κάνοντας την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιόζεφ Βάντζικ.
Ο 29χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ έχει φορέσει –μεταξύ άλλων- τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, του Θρασύβουλου, του Πανιωνίου, της Καλλονής , της κυπριακής Δόξας Κατωκοπιάς, ενώ πέρυσι ήταν ο τερματοφύλακας του Άρη.Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα του ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και πολλές επιτυχίες. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια των Τρικάλων. Βρέθηκα χθες στο γήπεδο και παρακολούθησα τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες. Η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή αναλογικά με τις 20 μέρες προετοιμασίας. Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και η συνέχεια θα είναι ανάλογη, σιγά σιγά θα αποκτήσουμε και ρυθμό και πιστεύω πως φέτος θα γίνει κάτι πολύ καλό. Από πέρυσι η ομάδα άξιζε να βρίσκεται στην Superleague, είχα παρακολουθήσει την πορεία, ποτέ δεν είναι αργά. Ο πρόεδρος με έπεισε για να έρθω και είμαι πεποισμένοις πως φέτος θα έρθει η άνοδος, απλά θέλει πίστη. Όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει που βρισκόμαστε και με όλη την δύναμη θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την άνοδο. Είδα χθες κάτι πολύ σπάνιο. Ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο, ειδικά τέτοια περίοδο που ο κόσμος βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές. Είχε πάρα πολύ κόσμο αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμάς, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω θα τον έχουμε”.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για τους φιλάθλους

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Χρήστος Γιαλιάς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γιαλιάς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους του ΑΟΤ για την προσέλευση τους στο φιλικό με την ΑΕΚ.
Για εμάς ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα ότι στην καρδιά του καλοκαιριού χιλιάδες φίλαθλοι βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο και αυτό που δίνουμε ως υπόσχεση είναι, ότι η προσπάθεια για τις «καλύτερες μέρες» της ομάδας θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί. Είμαστε σίγουροι ότι το αγκάλιασμα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και πάνω απ’ όλα με την φυσική παρουσία σε όλα τα παιχνίδια. Παίρνουμε δύναμη από τους φιλάθλους και όλα αυτά μας δίνουν την ώθηση για να παλέψουμε δυνατά για να φτάσουμε τον ΑΟ Τρίκαλα εκεί που αξίζει και εκεί που επιθυμούν όλοι οι φίλαθλοι. Ενωμένοι θα δημιουργήσουμε έναν ΑΟ Τρίκαλα που θα αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο στόχος τόσο του μεγαλομετόχου όσο και του προέδρου της ΠΑΕ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League