ΠΑΕ Σπάρτη: Συμμετοχή και στη λευκή νύχτα!

Τη δική της ξεχωριστή και ιδιαίτερη παρουσία θα έχει η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ στη «Λευκή Νύχτα», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Αυγούστου στο κέντρο της πόλης.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Λακωνίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου.

Σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά για την πόλη μας, όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικά συγκροτήματα και διάφορα event σε κάθε γωνία της Σπάρτης.

Μέσα σε αυτό το φιλόξενο κλίμα, η ΑΕ Σπάρτη θα έχει το δικό της περίπτερο έξω από το ξενοδοχείο «ΜΕΝΕΛΑΙΟΝ» και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους φιλάθλους της. Το «παρών» θα δώσει σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο αλλά και παίκτες της ομάδας μας, που θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τον κόσμο.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ θα συνεχίσει να στηρίζει, εμπράκτως, τις πρωτοβουλίες των τοπικών Αρχών και των επιχειρήσεων της Σπάρτης και της Λακωνίας και θα συμμετέχει ενεργά σε κάθε προσπάθεια για πρόοδο, ευημερία και κοινωνική αλληλεγγύη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη