Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης: Έλαβε ευλογία (φωτογραφίες)

Λίγο πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Κοκκινόραχης. Η ακολουθία έλαβε χώρα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στο γήπεδο των Αμυκλών, το οποίο θα χρησιμοποιεί και τη φετινή χρονιά ως έδρα του ο «Ομιλος».

 

Τον αγιασμό τέλεσε ο αιδεσιμότατος εφημέριος της Ενορίας Κοκκινορράχης π. Συμεών Παπαγεωργίου, ο οποίος ευχήθηκε στους παρευρισκομένους να έχουν υγεία και να προκόβουν εντός αλλά και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

 

Παράλληλα ο εφημέριος της Ενορίας Κοκκινοράχης εξήρε την Διοίκηση της ομάδας για τις εξωαγωνιστικές της δράσεις, οι οποίες προεκτείνονται πέραν του αθλητισμού σε τομείς όπως ο πολιτισμός και ο ανθρωπισμός.

 

Το «παρών» έδωσαν στον Αγιασμό εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο και σχεδόν όλοι οι παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ του λακωνικού Π.Α.Ο.Κ. κατά την προσεχή ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017.

 

Σημειώνεται, τέλος, πως η ομάδα παρουσιάσθηκε στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μπλε μπλουζάκια προπόνησης προσφορά της επιχείρησης «Ελιές Καλαμών – Παναγιώτης Δρούσιας», την οποία και ευχαριστεί για την χορήγηση του υλικού ένδυσης.

 

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες