ΠΑΕ Σπάρτη: Ρεπό και έναρξη προετοιμασίας για Πανθρακικό. Aνακοίνωση για την πρεμιέρα

Το πρωτάθλημα ξεκινά και μετά το ρεπό της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου ο Σωτήρης Αντωνίου και το τεχνικό επιτελείο ξεκινούν αύριο Τρίτη την προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας με Πανθρακικό. Τα νέα στο στρατόπεδο των Λακώνων είναι ευχάριστα αφού δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή.   Το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης μετά τις συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Σπάρτης είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες της Football League και όλα είναι ιδανικά για να ξεκινήσει η ομάδα με νίκη το φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος.   Ο αγώνας με τον Πανθρακικό είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 22 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης 16:00 και δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Ο μοναδικός αγώνας που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την 1η αγωνιστική θα είναι το Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης.  

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Σπάρτης για την πρεμιέρα:

Η ΑΕ Σπάρτη θα κάνει πρεμιέρα στη Football League το Σάββατο (22/10, 16:00) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης υποδεχόμενη τον Πανθρακικό, μετά από από ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής.

Μετά από εβδομάδες αναμονής και χρόνια προσπαθειών η ομάδα μας θα συμμετάσχει φέτος στις επαγγελματικές κατηγορίες και θα βρεθεί αντιμέτωπη με ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλη η Λακωνία και η Σπάρτη δίνουν ραντεβού το Σάββατο (22/10) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης για τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη