Σπαρτιατικός: Ήττα στην πρεμιέρα για τις γυναίκες (βίντεο, φωτογραφίες)

 Το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ ξεκινούσε με 2 εκτός έδρας παιχνίδια για την ομάδα μας και το πρώτο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι στο πρώτο φαβορί φέτος απο τις συνολικά 19 ομάδες για την άνοδο στην Β εθνική κατηγορία, τον Απόλλων Καλαμάτας. Αν και το ξεκίνημα του αγώνα ηταν αρκετά καλό για τα κορίτσια του ΣΓΣ που βρέθηκαν νωρίς μπροστά στο σκόρ και προσπαθούσαν να διευρύνουν την διαφορά η αδικαιολόγητη διακοπή του αγώνα κατα την γνώμη μας στο 1ο σετ έδωσε την ευκαιρία στις έμπειρες αθλήτριες του Απόλλωνα να βρουν την συγκεντρωσή τους και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια κερδίζοντας το 1ο σετ. Απο εκεί και πέρα τα κορίτσια του ΣΓΣ έμειναν μακρυά απο τον καλό εαυτό τους, κυνηγησαν το σκόρ χωρίς ομως κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ανώτερη και πιο συγκεντωμένη η ομάδα του Απόλλων και στα άλλα 2 σετ έφτασε δικαιολογημένα στην νίκη, απέδειξε οτι δικαιολογημένα θεωρείται το φαβορί του ομίλου και του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στις αθλητριές μας στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το τμήμα συνόδεψαν στην Καλαμάτα εκτός απο γονείς και συγγενείς των κοριτσιών και τα μέλη του Σπαρτιατικού κος Παυλάκος, κος Παπαδάκος, κος Τρουγκάκος, κος Γιάννες.
Για τον Σπαρτιατικό:
Αποστολοπούλου, Λάμπρου, Καπετάνιου, Μηλιάκου, Παπάζογλου, Τζέμα, Μαμμή, Τσεμπελή, Πριφτάκη, Κουρτσούνη, Τρουγκάκου, Κουτσοβίτη, Αθανασοπούλου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες από την συγκεκριμένη αναμέτρηση

Ευχαριστούμε και εμείς τον κυριο Μουστάκη που φροντίζει να αποθανατίζει με τον τρόπο του στην Καλαμάτα γηπεδουχους και φιλοξενούμενους στον χώρο της πετοσφαίρισης.