Πανσερραϊκός – Χανιά 1-2

Σεφτές στις νίκες και δη εκτός έδρας έκαναν τα Χανιά, που πέρασαν νικηφόρα από τις Σέρρες και την έδρα του Πανσερραϊκού. Η ομάδα του Θεόδωρου Γκάτζιου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τα «λιοντάρια», και στο 3΄ άνοιξε το σκορ με τέρμα του Μάνιας, ενώ επτά λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 10΄ ο ΑΟΧ ζευγάρωσε τα τέρματα του με σουτ του Τσουκάνη.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να φτάσει9 στην επίτευξη ενός τέρματος που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 21΄, όπου ο Τσουκάνης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του, ο Ιωαννίδης όμως νικήθηκε από τον Αθανασίου, με τον τελευταίο να διατηρεί ανέπαφη την εστία του.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, οι δύο ομάδες είχαν να επιδείξουν από μια καλή στιγμή στο παιχνίδι μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στο 23΄ ο Γκεμίσης για λογαριασμό των Χανίων, αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 45΄ το πλασέ του Κάκκο για τον Πανσερραϊκό αποκρούστηκε από τον Αθανασίου.Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στον αγώνα, κάτι που είχε σαν συνέπεια σε διάστημα τριών λεπτών να χάσει δύο σημαντικές ευκαιρίες. Αρχικά στο 48΄ με το σουτ του Χατζηδημητρίου να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αθανασίου, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μαφουτά στο 51΄.

Αυτό το οποίο δεν πέτυχαν οι Σερραίοι στις δύο αυτές φάσεις, το πέτυχαν στο 62΄με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαφουτά. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Πανσερραϊκός, ενέτεινε τις προσπάθειες του για το 2-2, ωστόσο τα Χανιά ήταν αυτά που στο 89΄ έφτασαν κοντά στο 1-3 το πλασέ όμως του Σταματή αποκρούστηκε σωτήρια από τον Μέλκα, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Ιωαννίδης, Στέβιτς (74’ Τσουβαλτσίδης), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας (46’ Κανούλας), Ρούτσης, Τσούτσης, Χατζηδημητρίου, Κάκκο (86’ Παπατζίκος), Μαφουτά

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Νικολόπουλος, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (56’ Σταματής), Μάνιας (88’ Αποστολόπουλος), Γκεμίσης, Λύρας (69’ Σιάννης)

ΠΗΓΗ: sdna.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Football League