ΠΑΕ Σπάρτη: Καλή εμφάνιση εκτός με Πλατανιά. Στιγμιότυπα (βίντεο)

Το αποτέλεσμα δεν λέει πάντα την αλήθεια στο ποδόσφαιρο και αυτό ισχύει και για το σημερινό αγώνα της Σπάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων με τον Πλατανιά.  Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Σπάρτη στον αγώνα για την 2ηα αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.   Το τελικό 1 – 0 υπέρ της ομάδας των Χανίων με σκόρερ τον Γουνδουλάκη είναι άδικο για την εμφάνιση που έκαναν οι φιλοξενούμενοι. Οι Σπαρτιάτες άξιζαν να πετύχουν γκολ αφού αστόχησαν σε τετ α τετ οι Μπουντόπουλος στο 40′ και ο Βελλίνης στο 89′.  Η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοκκαλά σε κεφαλιά του Γιορέντε. Τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ με συνολικά 10 τελικές προσπάθειες για τους Λάκωνες που είχαν μια περισσότερη από τους γηπεδούχους.  Με λάθη η διαιτησία του Moυρτζάκη που σφύριξε την λήξη του αγώνα την στιγμή που ο Σιώπης επιχειρούσε σουτ προς την εστία από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής!

Επόμενος αγώνας για τους Λάκωνες εντός με τον Αιγινιακό την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με ώρα έναρξης 15:00.  Αντικαταστάθηκε ο Μπουντόπουλος στο 61′ με τις πρώτες πληροφορίες να δίνουν πιθανό τραυματισμό στο μηνίσκο.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (85′ Ηλιάδης), Γουνδουλάκης, Ντίνας (69′ Στάθης), Τσουράκης (78′ Κάργας), Ντιλαβέρ.

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (59′ Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84′ Κατσίκης), Μπουντόπουλος (61′ Βελλίνης), Αναστασάκος.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Τρουλινός (Ηρακλείου), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Μετά τον αγώνα στα Χανιά η βαθμολογία του ομίλου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη

https://youtu.be/3oorBldY2o8