Παναιγιάλειος – Αγροτικός Αστέρας 1-0

Σημαντική νίκη για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος κατάφερε στο τελευταίο δεκάλεπτο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να επικρατήσει 1-0 του Αγροτικού Αστέρα.

 Σε ένα μέτριο, σε γενικές γραμμές, παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Αγροτικό να έχει και αυτός τις στιγμές του στο πρώτο μέρος. Καμία φάση όμως δεν ήταν η κλασική ευκαιρία με φυσικό επόμενο να μείνει το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν την αναμέτρηση και αναζήτησαν πιο έντονα το γκολ. Ένα τέρμα το οποίο θα τους έδινε τη νίκη και τελικά αυτό ήρθε στο 83′. Σε ένα λεπτό που δύσκολα θα μπορούσε να απαντηθεί. Ο Ξόμπλιος με γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπουρλάκη έγραψε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Αγροτικός έμεινε και με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κουκόλη και ο Παναιγιάλειος πανηγύρισε μια σημαντική νίκη.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Ρότα, Βλάχος, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπούζας (63′ Μπουρλάκης), Κατίδης, Σκαρτσίλας, Τσιλιγκίρης (77′ Ξόμπλιος), Κρητικός (89′ Μωυσίδης)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Ταϊανάν, Τεγούσης, Χατζής, Δεινόπαπας (82′ Πάλλας), Φελίπε, Πάτο

 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Football League